Ruokailu

Uusimmat artikkelit

Lihottaako avokado?

Lihottaako avokado?

Avokadosta on tullut suomalaisten suosikki. Erilaisia avokadoa sisältäviä reseptejä löytyy paljon, joista tunnetuimmat on...

Kannattaako kasvisten sisältämien nitraattien tai nitriittien vältteleminen?

Kannattaako kasvisten sisältämien nitraattien tai nitriittien vältteleminen?

Elintarvikkeiden lisäaineet ovat mediassa jatkuvasti esillä. Luomu kasvattaa suosiotaan ja moni meistä välttelee E-koodeja....

Parasta juuri nyt: Veriappelsiini

Parasta juuri nyt: Veriappelsiini

Veriappelsiini on todellinen “hedelmien parsa”. Sesongin huippu alkaa tammikuun lopussa ja kestää ainoastaan maaliskuun...

Vuoden Vihannes 2015 – Sipuli

Vuoden Vihannes 2015 – Sipuli

Äänestimme viikon kasvikseksi ruokasipulin. Myös Puutarhaliitto ja Kotimaiset Kasvikset ry ovat valinneet sipulin vuoden...

Parasta juuri nyt: Granaattiomena

Parasta juuri nyt: Granaattiomena

Äänestimme viikon kasvikseksi granaattiomenan. Kuten Satokausikalenteri kertoo, niin niiden hinta alkaa kohta olla edullisimmillaan....

Juuresviikko: Porkkana

Juuresviikko: Porkkana

Joulu juurekset -teemaviikon kunniaksi esittelemme Suomen syödyimmän juureksen. Syömme porkkanaa noin yhdeksän kiloa vuodessa,...

Syödään värikkäästi!

Syödään värikkäästi!

Tutkimusten mukaan kasvisten väriaineilla on tärkeitä tehtäviä terveytemme ylläpitäjinä. Useat kasvisten sisältämät väriaineet toimivat...

Suosimalla satokauden kasviksia syöt monipuolisemmin ja säästät rahaa sekä ympäristöä

Suosimalla satokauden kasviksia syöt monipuolisemmin ja säästät rahaa sekä ympäristöä

Kasvisten säännöllinen syöminen pidentää tutkitusti ihmisen elinvuosia, mutta silti me suomalaiset syömme enemmän lihaa...

Tutustu kategorioihimme: