Puutarhasta pöytään

Uusimmat artikkelit

Kaikki irti yrteistä

Kaikki irti yrteistä

Tänä keväänä Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhuriopiskelijat Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...

Versoilla varaslähtö vihreään!

Versoilla varaslähtö vihreään!

Tänä keväänä Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhuriopiskelijat Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...

Tutkimusmatka syötävien kukkien ja versojen maailmaan – Mimis Kotipellon puutarha

Tutkimusmatka syötävien kukkien ja versojen maailmaan – Mimis Kotipellon puutarha

Keväästä alkaen Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhuriopiskelijat Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...

Aika kasvattaa ruokaa itse!

Aika kasvattaa ruokaa itse!

Keväästä alkaen Satokausikalenterin blogi saa täydennystä puutarhan puolelta! Oletko koskaan miettinyt mistä salaattisi tulee...

Retiisi

Retiisi

Makeankirpeä, pirteä retiisi (Raphanus sativus) rouskuu suussa. Useimmiten sen maussa on potkua, jonka voimakkuus...

Parasta juuri nyt: Karviainen

Parasta juuri nyt: Karviainen

Me suomalaiset saamme olla ylpeitä karviaisista. Olemme nimittäin onnistuneet kehittämään erittäin kestäviä ja helppohoitoisia...

Parasta juuri nyt: Vadelma

Parasta juuri nyt: Vadelma

Tiesitkö, että vadelma lukeutuu kuitupitoisimpiin metsämarjoihin? Se sisältää enemmän kuitua kuin mustikka, puolukka, mansikka...

Vuoden Vihannes 2015 – Sipuli

Vuoden Vihannes 2015 – Sipuli

Äänestimme viikon kasvikseksi ruokasipulin. Myös Puutarhaliitto ja Kotimaiset Kasvikset ry ovat valinneet sipulin vuoden...

Tutustu kategorioihimme: