Kasvistieto

Uusimmat artikkelit

#Peruna365 – miksi peruna on loistava raaka-aine ympäri vuoden

#Peruna365 – miksi peruna on loistava raaka-aine ympäri vuoden

Peruna on parasta! Nyt on aika nostaa suomalainen ainutlaatuinen ja maultaan ylivoimainen peruna ansaitsemalleen...

Sitruunainen parsarisotto

Sitruunainen parsarisotto

Parsa on monelle kevään odotetuin kasvis, eikä syyttä. Parsa ja sitruuna ovat klassinen makukombo,...

Talven tuhti peura-palsternakkapata

Talven tuhti peura-palsternakkapata

Pataruuat kuuluvat talveen siinä kuin takkatuli, villasukat ja punaviinikin. Jälkimmäistä lorahtaa myös mehevän...

Laskiaisen uusi hitti: porkkanaiset laskiaispullat

Laskiaisen uusi hitti: porkkanaiset laskiaispullat

Tänä talvena pullat mehevöitetään porkkanalla! Sievän oranssin sävyiset porkkanapullat täytetään kermavaahdolla ja porkkana-passionhillolla...

HAWAIJI DOG – Sallittuun hodariherkutteluun

HAWAIJI DOG – Sallittuun hodariherkutteluun

Ananas kuuluu pizzaan, jos niin haluat, mutta oletko kokeillut ananasta hodariin? Tässä artikkelisarjassa esitellään...

Ravintoainekoulu – täsmäisku kasvisten ja leivän avulla

Ravintoainekoulu – täsmäisku kasvisten ja leivän avulla

Herkullinen ratkaisu hyvinvointia tukevaan ruokavalioon on laadukkaan leivän ja Satokausi-kasvisten yhdistäminen. Kuitupitoinen ja...

Kivennäisaineet haltuun – reseptit x2

Kivennäisaineet haltuun – reseptit x2

Arjen suosikki, ruisleipä, on syystäkin noussut korkeaan arvostukseen suomalaisten keskuudessa. Jo vuosisatoja leivottu...

Kuitua kaurasta ja kasviksista – reseptit x2

Kuitua kaurasta ja kasviksista – reseptit x2

Kevät on luonnossa uuden kasvun ja kukoistuksen aikaa. Olkoon se sitä myös lautasella!...

Tutustu kategorioihimme: