Kasvistieto

Uusimmat artikkelit

Sesonkijuures: Mukulaselleri

Sesonkijuures: Mukulaselleri

Mukulasellerin rosoisen kuoren alta paljastuu aromikas juures. On aika nostaa juurekset maasta ja niiden...

Satokauden puolukassa on luonnetta

Satokauden puolukassa on luonnetta

Syksyisin Suomen metsät punertavat puolukasta – maamme tärkeimmästä luonnonmarjasta. Innostus marjastusta kohtaan on selvästi...

Kelta- ja raitajuuret hurmaavat syksyn ruokapöydässä

Kelta- ja raitajuuret hurmaavat syksyn ruokapöydässä

Syksy on juuresten juhlaa! Kaunis ruska tekee tuloaan ja kotimaisten juuresten satoa kerätään vähintään...

Sadonkorjuun parhaat raaka-aineet suoraan tilalta – Näillä vinkeillä on helppo osallistua Lähiruokapäivään 11.9.2021

Sadonkorjuun parhaat raaka-aineet suoraan tilalta – Näillä vinkeillä on helppo osallistua Lähiruokapäivään 11.9.2021

Lähiruokapäivää vietetään 11.9.2021 ja haastamme kaikki suomalaiset mukaan omalle makumatkalle. Kiersimme ennakkoon neljä...

Satokauden kasvis on lehtikaali

Satokauden kasvis on lehtikaali

Lehtikaali on kuin kaalilajikkeiden Beatles; vuodet kuluvat mutta sen suosio ei hiivu. Lehtikaali löysi...

Varhaisperuna on kesän odotetuin kasvis

Varhaisperuna on kesän odotetuin kasvis

Ensimmäiset kotimaan varhaisperunat ovat joka vuosi odotettu uutuus. Tuontiperunat eivät päihitä oman maan lähellä...

Monipuolinen kesäkurpitsa sopii suolaisiin ruokiin ja makeisiin leivonnaisiin

Monipuolinen kesäkurpitsa sopii suolaisiin ruokiin ja makeisiin leivonnaisiin

Kesäkurpitsat kuuluvat kurkkukasveihin, joista muodostuu monipuolinen joukko. Pienet ja ohuet kesäkurpitsat ovat maukkaimpia lajikkeesta...

Tonkatsukinkku ja piparjuuri-pekonihillo joulupöytään

Tonkatsukinkku ja piparjuuri-pekonihillo joulupöytään

Tänä jouluna kokataan kinkkua japanilaiseen tapaan misotahnan, piparjuuren ja pekonin kera. Kunnon maatiaispossusta valmistetut...

Tutustu kategorioihimme: