Kuukauden Satokausi-kasvikset

Uusimmat artikkelit

Isänpäiväperinteet uusiksi – yllätä iskä aamiaisburritoilla!

Isänpäiväperinteet uusiksi – yllätä iskä aamiaisburritoilla!

Marraskuun toisena sunnuntaina hemmotellaan iskää, faijaa, isukkia, pappaa, ukkia, isoisää ja vaaria –...

Täällä kasvaa suomalainen Bimi®-parsakaali – Ihastu kaalipeltoon ja poimi alkusyksyn paras resepti

Täällä kasvaa suomalainen Bimi®-parsakaali – Ihastu kaalipeltoon ja poimi alkusyksyn paras resepti

Edellisessä artikkelissa pääsimme tutustumaan viime vuosien suosituimpaan uutuuskasvikseen Bimi®-parsakaaliin. Tässä artikkelissa matkustamme Pohjois-Savoon Kotalahdelle,...

Tomaatti-mozzarellasalaatti on kesäklassikko

Tomaatti-mozzarellasalaatti on kesäklassikko

Kesäkuun Satokausi-kasvista, terttutomaatti pääsee loistamaan kesäklassikkosalaatissa!  Terttutomaatit ovat kuin luotuja caprese-salaattiin, sillä niissä jos...

Nyt sesongissa näpsäkkä nippusipuli

Nyt sesongissa näpsäkkä nippusipuli

Kesäkuun Satokausi-kasvisten kavalkadi huipentuu nippusipuliin, joka on varsinainen kesäkeittiön jokapaikan höylä. Nippusipuli ja tomaatit...

Nyt sesongissa rapsakka varhaiskaali

Nyt sesongissa rapsakka varhaiskaali

Kesäkuun Satokausi-kasvisten esittely jatkuu varhaiskaalilla. Tämä alkukesän kaali kuuluu monilla odotetuimpiin kesäkasviksiin ja miksi...

Nyt sesongissa punaposkinen terttutomaatti

Nyt sesongissa punaposkinen terttutomaatti

Kesäkuu tuo tulleessaan varsinaiset Satokausi-kasvisten kesähitit, nimittäin tässä kuussa parasta just nyt ovat tummanpunaiset...

Helppo ja keväisen värikäs retiisisalsa

Helppo ja keväisen värikäs retiisisalsa

Helppo retiisisalsa syntyy muutamasta raaka-aineesta ja sopii mainiosti violetista maissista valmistettujen maissilastujen kanssa pikkupurtavaksi.

Nyt sesongissa mainio munakoiso!

Nyt sesongissa mainio munakoiso!

Munakoiso rakastaa mausteita, joten ota maustamisessa rohkeasti askel kohti Lähi-idän tai Pohjois-Afrikan makuja. Munakoiso on parhaimmillaan täysin pehmeäksi kypsennettynä.

Tutustu kategorioihimme: