Kuukauden Satokausi-kasvikset

Uusimmat artikkelit

Nyt sesongissa pirteä paprika!

Nyt sesongissa pirteä paprika!

Toukokuun toinen Satokausi-kasvis on kaikille tuttu paprika kaikkine värivariaatioineen. Mahtuupa mukaan myös suippoversiokin. Paprikat...

Nyt sesongissa rapsakka retiisi!

Nyt sesongissa rapsakka retiisi!

Raikas ja rapsakka retiisi on varma merkki lähestyvästä kesästä. Retiisin kirpakkuus ihastuttaa, mutta makua saa pehmennettyä vaikka grillaamalla tai paahtamalla retiisit.

Kevään herkullisin parsa-juustopiirakka

Kevään herkullisin parsa-juustopiirakka

Kevään odotetuin herkku, vihreä parsa on ihanaa sellaisenaan, mutta siitä leivot myös herkullisen piirakan.

Parsa hurmasi kansan Satokausi-koulussa

Parsa hurmasi kansan Satokausi-koulussa

Viime viikolla huippusuosituksi noussut Satokausi-koulu hurmasi uudistuneen Food Market Herkku Itiksen asiakkaita. Satokausikalenterin asiantuntijat...

Nyt sesongissa raikas ananas!

Nyt sesongissa raikas ananas!

Ananas on yksi löytöretkeilijöiden mukanaan tuoma hedelmä ja se on valloittanut maailman raikkaalla maullaan.

Nyt sesongissa aromaattinen lime!

Nyt sesongissa aromaattinen lime!

Raikas ja aromaattinen lime on keittiön moniottelija ja se sopii niin ruoan maustamiseen kuin kypsyttämiseenkin.

Nyt sesongissa varma kevään merkki parsa!

Nyt sesongissa varma kevään merkki parsa!

Ota kaikki irti parsan lyhyestä sesongista! Höyrytä, keitä, paista, paahda, grillaa ja marinoi - kaikki sallittua oli se sitten valkoinen tai vihreä parsa.

Kurkumalla maustettu kedgeree

Kurkumalla maustettu kedgeree

Kurkumalla maustetun kedgeree-riisiruoan juuret ovat Intiassa ja sydän Briteissä.

Tutustu kategorioihimme: