Parasta juuri nyt

Uusimmat artikkelit

Kolmen raaka-aineen raikkaampi kesäpirtelö

Kolmen raaka-aineen raikkaampi kesäpirtelö

Muistan jäätelökesää, kuuluu klassikkolaulu. Kukapa ei jätskistä tykkäisi – kesällä etenkin! Kylmä herkku on...

Keskikesän raikkain – Vesimelonisalsa

Keskikesän raikkain – Vesimelonisalsa

Tiesitkö, että vesimeloni on oikeasti marja? Oli kasvitieteellinen määritelmä mikä tahansa, tätä ihanan raikasta...

Satokauden saaristolaisleipä

Satokauden saaristolaisleipä

Näin syksyllä satokauden antimet ovat parhaimmillaan. Miltä kuulostaisi saaristolaisleipä marinoidulla lehtikaalilla, paistetuilla kantarelleilla ja savutofulla?...

Kelta- ja raitajuuri

Kelta- ja raitajuuri

Kelta- ja raitajuuri kuuluvat samaan ryhmään tutun punajuuren kanssa. Beta vulgaris -kasviksia ovat puna-,...

Maissi

Maissi

Maissin (Zea mays. var. saccharata) satokausi alkaa Suomessa elokuussa ja jatkuu reilun kuukauden verran....

Kesäkurpitsa

Kesäkurpitsa

Kesäkurpitsat (Cucurbita pepo) kuuluvat kurkkukasveihin. Ne muodostavat melko monimuotoisen ryhmän. Kesäkurpitsat kasvattavat suuria lehtiä,...

Härkäpapu

Härkäpapu

Härkäpapu (Vicia faba) kuuluu virnojen (Vicia) sukuun ja hernekasvien (fabaceae) heimoon. Härkäpavun palko on...

Parsakaali

Parsakaali

Tavallisimmin parsakaali on väriltään vahvan vihreää, mutta myös violetteja ja jopa valkoisia lajikkeita parsakaalista...

Tutustu kategorioihimme: