Parasta juuri nyt

Uusimmat artikkelit

Sitrusten sesongin huipennus

Sitrusten sesongin huipennus

Satokausi-ajattelu valloittaa Suomea. Kerroimme aikaisemmin, että meillä on ilo olla mukana Radisson Blu Hotellien...

Aurinkoinen appelsiini-laskiaispulla maistuu pulkkamäen päälle

Aurinkoinen appelsiini-laskiaispulla maistuu pulkkamäen päälle

Laskiaispullien sesonki on juuri nyt ja vaikka perinteinen versio hilloineen tai mantelimassoineen maistuu...

Helmikuun hienostuneen hapokas kasvisliemi

Helmikuun hienostuneen hapokas kasvisliemi

Olettehan huomanneet, että tämän vuoden Satokausikalenterista löytyy myös jokaiselle kuukaudelle oma signature kasvisliemi. Jaamme...

Värikkäiden vihannesten possupelti

Värikkäiden vihannesten possupelti

Talvellakin voi syödä sesonginmukaisesti ja värikkäästi. Kotimaisten varastojuuresten lisäksi helmikuussa ovat sesongissa muun muassa...

Mehevät uunibataatit vegetäytteellä

Mehevät uunibataatit vegetäytteellä

Helmikuun Satokausi-kasvikset toivat tulleessaan veriappelsiinin ja pitaijan lisäksi bataatin, josta syntyi tämän kertainen Satokausi-kasvisohje,...

Syö juuri nyt näitä! Helmikuu Satokausi-kasvis pitaija esittelyssä.

Syö juuri nyt näitä! Helmikuu Satokausi-kasvis pitaija esittelyssä.

Kuitupommi pitaija on somen näyttävin hedelmä, josta syntyy trendikkäät raakapuurot ja smoothiet.

Syö juuri nyt näitä! Helmikuun Satokausi-kasvis veriappelsiini esittelyssä.

Syö juuri nyt näitä! Helmikuun Satokausi-kasvis veriappelsiini esittelyssä.

Helmikuun toinen Satokausi-kasvis, veriappelsiini, on ollut varsinainen some-hitti viimeiset pari vuotta. Sitä voisi melkein kutsua "hedelmien parsaksi", sillä niin odotettu on tämän sitruksen sesonki.

Syö juuri nyt näitä! Helmikuun Satokausi-kasvis bataatti esittelyssä

Syö juuri nyt näitä! Helmikuun Satokausi-kasvis bataatti esittelyssä

Tärkkelyspitoinen bataatti on monipuolinen raaka-aine, joka tykkää lämpimästä. Kokeile rohkeasti myös violettia tai valkoista bataattia.

Tutustu kategorioihimme: