RUOKA
Viikunapizzaa ja pikkelöintiäRUOKA
RUOKA

Viikunapizzaa ja pikkelöintiä

Viikunoiden lyhyt sesonki on N-Y-T nyt! Noista omalaatuisen makeista pienistä hedelmistä kannattaa nauttia ihan sellaisenaan, mutta ne sopivat hyvin myös ruuanlaittoon. Me lohkoimme tuoreita viikunoita pizzan päälle, jossa maistuvat myös sinihomejuusto ja pikkelöity punasipuli. Hapan ja makea sopivat yhteen Hapan on yksi viidestä perusmausta, joihin kuuluvat myös makea, suolainen, karvas...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Hummusplatter kukkakaali- ja parsakaaliwingseillä

Hummusplatter kukkakaali- ja parsakaaliwingseillä

Hummusplatter on illanviettojen ja brunssien luottotarjottava. Kasaa maukkaan hummuspedin päälle sesongin vihanneksia ja...

Unohda ennakkoluulot – Maailman monipuolisin Bimi® -parsakaali päivittää makumuistosi 2020-luvulle!

Unohda ennakkoluulot – Maailman monipuolisin Bimi® -parsakaali päivittää makumuistosi 2020-luvulle!

Joko luit aikaisemmat artikkelimme tämän kesän hittikasviksesta Bimi® -parsakaalista? Ensimmäisessä artikkelissa selvitimme mikä Bimi®...

Täällä kasvaa suomalainen Bimi®-parsakaali – Ihastu kaalipeltoon ja poimi alkusyksyn paras resepti

Täällä kasvaa suomalainen Bimi®-parsakaali – Ihastu kaalipeltoon ja poimi alkusyksyn paras resepti

Edellisessä artikkelissa pääsimme tutustumaan viime vuosien suosituimpaan uutuuskasvikseen Bimi®-parsakaaliin. Tässä artikkelissa matkustamme Pohjois-Savoon Kotalahdelle,...

Ympäristöystävällistä ruokailua

Ympäristöystävällistä ruokailua

Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...

Tomaattipiiras hurmaa loppukesän puutarhajuhlissa

Tomaattipiiras hurmaa loppukesän puutarhajuhlissa

Tomaattipiiras on loppukesän ihanin suolainen leivonnainen. Lämpimien kesäpäivien meheviksi kypsyttäneet tomaatit sujahtavat simppeliin...

Huolellisesti ja huolettomasti – Joutsenmerkki takaa ympäristöystävälliset juhlat

Huolellisesti ja huolettomasti – Joutsenmerkki takaa ympäristöystävälliset juhlat

Syksy on suomalaisten raaka-aineiden kannalta parasta aikaa järjestää juhlat. Tässä artikkelissa keskitytään ympäristöystävällisten...

Kukkakaalinachot – nachopelti kaikilla herkuilla

Kukkakaalinachot – nachopelti kaikilla herkuilla

Kasviskesä on kuumimmillaan, mutta ajatukset viipyilevät välillä jo lämmittävissä lohturuuissa. Hätä ei ole...

Nyt sitä saa – suomalainen Bimi® -parsakaali vyöryy ruokakauppoihin

Nyt sitä saa – suomalainen Bimi® -parsakaali vyöryy ruokakauppoihin

Viime vuosina parsakaalien tarjonta on monipuolistunut merkittävästi ja suureen suosioon noussutta Bimi® -parsakaalia kasvatetaan...

Tutustu kategorioihimme: