RUOKA
Ruoka 2024 -messuilla maisteltavaa ja koettavaaRUOKA
RUOKA

Ruoka 2024 -messuilla maisteltavaa ja koettavaa

Yksi tämän vuoden odotetuimmista tapahtumista on jo ihan nurkan takana – nimittäin Ruoka 2024! Olemme odottaneet uutta tapahtumaa erityisen innokkaasti, sillä toimimme Ruokamessujen mediakumppanina. Tule tervehtimään meitä sekä lukuisia muita ruoka- ja juoma-alan yrityksiä. Suomen suurin ja herkullisin ruoka- ja juomatapahtuma Ruoka 2024 on Suomen suurin, herkullisin ja...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Punakaali on ruokapöydän väripilkku

Punakaali on ruokapöydän väripilkku

Punakaali on värikäs keräkaali. Punakaalin väri voi vaihdella riippuen sen kasvumaaperästä, ja sen maku...

Green Hippo Café tekee kasvisruoasta kaunista ja haluttua

Green Hippo Café tekee kasvisruoasta kaunista ja haluttua

Green Hippo Café on ravintola Helsingissä, ja sen toimipisteet sijaitsevat Punavuoressa, Kalliossa ja Töölössä....

Ravintola Grön tarjoaa laatua kotimaan luonnon ja sesongin raaka-aineiden ehdoilla

Ravintola Grön tarjoaa laatua kotimaan luonnon ja sesongin raaka-aineiden ehdoilla

Helsingin Kampissa sijaitseva, Michelin-tähdellä palkittu Ravintola Grön elää luonnon kierron ja kotimaisuuden ehdoilla. Ravintolan...

Punajuuri, omena ja sinihomejuusto maistuvat joulun mehevimmässä gratiinissa

Punajuuri, omena ja sinihomejuusto maistuvat joulun mehevimmässä gratiinissa

Mitä olisi joulu ilman laatikoita? Tänä vuonna juhla-aterian mehevin ja helpoin tarjottava syntyy makeasta...

Nimikin sen kertoo – sweetie hurmaa makeudellaan

Nimikin sen kertoo – sweetie hurmaa makeudellaan

Herkullinen sweetie on greipin ja pomelon siemenetön risteytys. Kuoren väri on heti sadonkorjuun jälkeen...

Lyttyruusukaalit

Lyttyruusukaalit

Onko tässä lyttypottujen haastaja? Keitä, lyttää, mausta, paista, dippaa. Näin syntyy rapeat lyttyruusukaalit. Ruusukaali...

Talven maukkaita kasviksia ja poroa – Kasvispitoisia reseptejä niin arkeen kuin juhlaan

Talven maukkaita kasviksia ja poroa – Kasvispitoisia reseptejä niin arkeen kuin juhlaan

Satokausi-keittiössä porosta hyödynnetään kaikki sisäfileestä luihin, joka näkyy tämän artikkelin resepteissä. Reseptistä löydät muun...

Ilmiöksi noussut ravintola: sesonkeihin pohjautuva elämys on palkittu Michelin-tähdellä 

Ilmiöksi noussut ravintola: sesonkeihin pohjautuva elämys on palkittu Michelin-tähdellä 

Ravintolakokemusta Orassa kuvaillaan poikkeuksetta sanoilla paras ja poikkeuksellinen. Loputon kokeilunhalu suomalaisten raaka-aineiden kanssa on...

Tutustu kategorioihimme: