Yksi tämän vuoden odotetuimmista tapahtumista on jo ihan nurkan takana – nimittäin Ruoka 2024! Olemme odottaneet uutta tapahtumaa erityisen innokkaasti, sillä toimimme Ruokamessujen mediakumppanina. Tule tervehtimään meitä sekä lukuisia muita ruoka- ja juoma-alan yrityksiä. Suomen suurin ja herkullisin ruoka- ja juomatapahtuma Ruoka 2024 on Suomen suurin, herkullisin ja...
Lue artikkeliVuoden alussa alkoi Satokausikalenterin ja Valio Luomun postaussarja, jonka yhteydessä paneudutaan myös syvällisemmin luomutuotantoon...
Tämän reseptin jälkeen ei kukaan enää voi väittää, ettei ruoanlaittoon ole aikaa. Parsakaaliwok...
Kasvissosekeitto on ikisuosikki: nopeasti valmistuvaa, helposti varioitavaa, terveellistä ja tietenkin superherkullista. Maailman helpoin...
Kurkumalla maustetun kedgeree-riisiruoan juuret ovat Intiassa ja sydän Briteissä.
Cottage pie on brittiläinen klassikkoruoka, jossa yhdistyvät tuhti jauhelihakastike ja maukas perunamuussi. Se...
Mandariini on täydellinen tuontihedelmä, sillä sen maku on parhaimmillaan 2-3 viikon kuluttua poimimisesta.
Kasvisten pakastaminen on järkevää. Sesonkiruokailussa ja suomalaisessa ruokakulttuurissa säilömisellä on ollut aina merkittävä rooli....
Satokausi-ajattelu valloittaa Suomea. Kerroimme aikaisemmin, että meillä on ilo olla mukana Radisson Blu Hotellien...