RUOKA
Kuohkea parsakeitto ja miniparsapiiraat – parsakausi on nyt kuumimmillaan! RUOKA
RUOKA

Kuohkea parsakeitto ja miniparsapiiraat – parsakausi on nyt kuumimmillaan! 

Kaupallinen yhteistyö: Winestate Vihreiden ja valkoisten parsanippujen ilmestyminen kaupan hyllyille on varma kevään merkki! Tänä vuonna ensimmäisillä eurooppalaisilla parsoilla päästiin herkuttelemaan ennätysaikaisin, kun Portugalin parsasato alkoi kypsyä jo helmikuun loppupuolella. Huhtikuussa parsakausi potkaistiin kunnolla käyntiin ja nyt vihreää kultaa on saapunut lähikauppoihinkin. Satokausi-keittiössä kevään ihanimmasta sesonkikasviksesta kokataan kuohkeaa parsakeittoa...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Viikon kasvikset 2013

Viikon kasvikset 2013

Viikon kasvikset 2013 Äänestämme joka viikko Facebook sivuillamme viikon kasviksen. Tähän alapuolelle on listattu...

Tutustu kategorioihimme: