Riista

Uusimmat artikkelit

Pääsiäisenä herkutellaan huolella haudutetulla ragulla ja palkitulla punaviinillä

Pääsiäisenä herkutellaan huolella haudutetulla ragulla ja palkitulla punaviinillä

Pääsiäisenä on aikaa antaa patojen porista. Rustiikkinen ragu syntyy karitsasta ja muhkeaa makua antavista...

Talven maukkaita kasviksia ja poroa – Kasvispitoisia reseptejä niin arkeen kuin juhlaan

Talven maukkaita kasviksia ja poroa – Kasvispitoisia reseptejä niin arkeen kuin juhlaan

Satokausi-keittiössä porosta hyödynnetään kaikki sisäfileestä luihin, joka näkyy tämän artikkelin resepteissä. Reseptistä löydät muun...

Poro on pohjoisen perinteinen raaka-aine, joka on täynnä makua ja ravinteita – näin hankit eettisesti tuotettua kotimaista poroa

Poro on pohjoisen perinteinen raaka-aine, joka on täynnä makua ja ravinteita – näin hankit eettisesti tuotettua kotimaista poroa

Tiesitkö, että poro on syksyn sesonkiruokaa? Pääsimme tutustumaan kotimaisen poronlihan tuotantoon ja kokosimme tähän...

Tutustu kategorioihimme: