Tuottajat

Uusimmat artikkelit

Täällä kasvaa suomalainen Bimi®-parsakaali – Ihastu kaalipeltoon ja poimi alkusyksyn paras resepti

Täällä kasvaa suomalainen Bimi®-parsakaali – Ihastu kaalipeltoon ja poimi alkusyksyn paras resepti

Edellisessä artikkelissa pääsimme tutustumaan viime vuosien suosituimpaan uutuuskasvikseen Bimi®-parsakaaliin. Tässä artikkelissa matkustamme Pohjois-Savoon Kotalahdelle,...

Nyt sitä saa – suomalainen Bimi® -parsakaali vyöryy ruokakauppoihin

Nyt sitä saa – suomalainen Bimi® -parsakaali vyöryy ruokakauppoihin

Viime vuosina parsakaalien tarjonta on monipuolistunut merkittävästi ja suureen suosioon noussutta Bimi® -parsakaalia kasvatetaan...

#Peruna365 – miksi peruna on loistava raaka-aine ympäri vuoden

#Peruna365 – miksi peruna on loistava raaka-aine ympäri vuoden

Peruna on parasta! Nyt on aika nostaa suomalainen ainutlaatuinen ja maultaan ylivoimainen peruna ansaitsemalleen...

Väriä ja vitamiineja kotimaisista kasvihuonevihanneksista

Väriä ja vitamiineja kotimaisista kasvihuonevihanneksista

Närpiön Vihannes ja  Satokausikalenteri tuovat uutta makua smoothiekentälle tämän viikon I love me...

Kaikki luomusta – pieniä tekoja ja kesän kuulumisia

Kaikki luomusta – pieniä tekoja ja kesän kuulumisia

Vuoden alussa alkoi Satokausikalenterin ja Valio Luomun postaussarja, jonka yhteydessä paneudutaan syvällisemmin luomutuotantoon...

Herneen matka

Herneen matka

Pääsimme viime viikolla Apetitin matkassa retkelle Säkylässä sijaitsevalle Räpin koetilalle. Saimme maistella eri...

Kasviksia kansalle!

Kasviksia kansalle!

Kävimme Helsinki Cupin aikaan Töölössä jakamassa 3000 pussia kotimaisia kasviksia pelaajille, vanhemmille ja...

Kesäinen vegepizza & maailman paras pizzakastike

Kesäinen vegepizza & maailman paras pizzakastike

Pizza maistuu aina, myös kesällä! Näyttävä pizza täytetään sesongin mahtavilla kasviksilla: kesäkurpitsalla, parsalla,...

Tutustu kategorioihimme: