Viinit

Uusimmat artikkelit

Paistetut pavut misovoilla

Paistetut pavut misovoilla

Misovoi koukuttaa – se on varma! Miso on fermentoiduista pavuista valmistettua paksua tahnaa ja...

Kesän raikkain lisuke: Hunajamelonisalaatti

Kesän raikkain lisuke: Hunajamelonisalaatti

Raikkaat maut hunajamelonisalaatissa ylevöittävät kesäisen ruokapöydän! Hunajamelonisalaatti on helppo valmistaa isommallekkin seurueelle. Tarjoile salaatti...

Oletko testannut jo tätä kasviskomboa? Maissi-mansikkasalaatti yllättää mauillaan!

Oletko testannut jo tätä kasviskomboa? Maissi-mansikkasalaatti yllättää mauillaan!

Makea maissi ja mansikka on kombo, mikä saattaa yllätttää. Tämä maissi-mansikkasalaatti sopii kuitenkin lisukkeeksi...

Satokausi Rosé ja valurautapannulla valmistettu frittata varhaisperunoista ja nauriista

Satokausi Rosé ja valurautapannulla valmistettu frittata varhaisperunoista ja nauriista

Satokausi-perheen rento roseeviini on varta vasten kehitetty komppaamaan raikkaita kasvisruokia. Lasilliset hurmaavan hedelmäistä nimikkoviiniä...

Satokausi Rosé – viinivalinta kasvikset edellä!

Satokausi Rosé – viinivalinta kasvikset edellä!

Kesän kuumin roseeviiniuutuus Satokausi Rosé -hanapakkaus on tehty Satokausikalenterin, Winestaten ja François Lurtonin yhteistyönä....

Tutustu kategorioihimme: