LOPPUUNMYYTY – Perhekalenteri 2023

24,90  sis. alv.

 • Satokausikalenterin avulla löydät kaupasta ympäri vuoden maukkaimmat, edullisimmat ja tuoreimmat kasvikset – syöt monipuolisemmin ja säästät rahaa!
 • UUTTA! Joka kuukaudelle kymmenittäin reseptejä, kauden parhaista raaka-aineista!
 • Yli 200 Suomessa kaupoissa tarjolla olevaa kasvista (hedelmät, juurekset, vihannekset, marjat, sienet, sipulit, kaalit, villiyrtit)
 • Vuoden 2023 kalenteritiedot (nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät)
 • Omat muistiinpanosarakkeet kuudelle perheenjäsenelle
 • Kasvisten kotimaiset ja ulkomaiset sesongit kuukausittain, mitä kaupasta kannattaa ostaa.
 • Sähäkät sitrushedelmät – käyttövinkit 19 eri sitrukselle.
 • Yleisimmät villiyrtit ja niiden keruu- sekä käyttövinkit
 • Kotimaiset ruokakalat sesonkitietoineen ja käyttövinkkeineen
 • Suu makeaksi marjoilla – Suomalaiset marjat
 • Suomalaiset omenat ja päärynät
 • Sesongin sienet
 • Juuresten juhlaa – käyttövinkit yli 15 suomalaiselle juurekselle
 • Tunnistekuvat, säilytys- ja käsittelyvinkit kasviksille
 • FODMAP-ohjeistus herkkävatsaisille
 • Mitat suljettuna 21 × 29,7 cm, paino 240g
 • Saatavilla vain verkkokaupasta
 • Hinta: 24,90 €
 • Toimituskulut 4,90€

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): PERHE Osastot: ,

Kuvaus

Maailman paras työkalu kasvisten syömisen lisäämiseen!

Haluaisitko, että sinä ja perheesi söisi enemmän kasviksia? Eivätkö muksut suostu maistamaan uusia makuelämyksiä, vaan ostat aina kaupasta samat kasvikset?  Tuntuuko kasvisten lisääminen ruokavalioon vaikealta ja kalliilta? Huippusuositun Satokausikalenterin avulla osaat valita ruokakaupasta herkullisimmat, terveellisimmät, ekologisimmat ja edullisimmat kasvikset. Syöt monipuolisemmin ja säästät rahaa.

Nyt mukana myös reseptit joka kuukaudelle!

Ostitko kauppareissulla Satokausikalenterin innoittamana uusia kasviksia, mutta et keksi mitä niistä tekisi? Tänä vuonna olemme lisänneet pitkään ja paljon toivotut reseptit mukaan seinäkalentereihin. Joka kuukaudelle on kätevästi seuraavalle aukemalle koostettu reseptejä kuluvan kuukauden parhaista sesongin kasviksista. Eli nostat vain yhtä lehteä kalenterista seinällä ja käytössäsi on runsas kattaus inspiroivia reseptejä arkeen ja juhlaan.

Kullekin reseptiaukeamalle on mahdutettu kolme uutta ja uniikkia vain vuoden 2023 Satokausikalenteria varten suunniteltua reseptiä. Reseptit sisältävät raaka-ainelistaukset, valmistusohjeet, kuvat, valmistusajat, ateriakoot sekä vaikeustasot. Näiden uniikkien reseptien lisäksi olemme valikoineet mukaan kymmeniä valmiita reseptejämme, joiden ohjeet kuvineen löydät hakemalla ne verkkosivuiltamme www.satokausi.fi. Mukana on arki- ja juhlaruokia sekä reseptejä myös leivontaan.

Satokausi-ajattelu auttaa sinua kokeilemaan kuukausittain uutta makua tai väriä.

Vain 16 prosenttia miehistä ja 22 prosenttia naisista syö suositusten mukaisesti “puoli kiloa päivässä” kasviksia. Terveellisen ja monipuolisen ruokavalion rakentuminen alkaa jo varhaislapsuudessa. Uusiin kasviksiin tutustuminen kannattaa aloittaa jo lapsena.

Helpoin tapa lisätä kasvisten osuutta koko perheen ruokavaliossa on niiden monipuolisempi käyttö. Satokausikalenteri on seinälle ripustettava tietokirja, joka antaa sinulle aina täsmävinkit kuukauden parhaista kasviksista. Kasvisten hinta, laatu ja maku vaihtelevat sesonkien mukaan eri vuodenaikoina. Satokausikalenterin avulla osaat jatkossa valita yli 200 eri kasviksen joukosta aina parhaimmat ja edullisimmat raaka-aineet.

Sesonkitietojen lisäksi Satokausikalenterista löytyy kasvisten valokuvat, säilytyslämpötilat, käyttövinkit ja muuta hyödyllistä tietoa. Niitä on hauska tutkia myös lasten kanssa ja päättää yhdessä mitä uutta kasvista seuraavaksi maistetaan. Laajassa tietokirjaosiossa nyt mukana myös yleisimmät villiyrtit, sitrushedelmät, puutarhamarjat, kotimaiset ruokakalat, sienet, suomalaiset hedelmät ja paljon muuta.

Kun hankit kasvikset Satokausikalenterin suositusten mukaan, niin voit luottaa niiden makuun, ravinteisiin, ekologisuuteen ja edulliseen hintaan. Satokausikalenteria on myyty viime vuosien aikana jo yli satatuhatta kappaletta. Se on varmasti hyödyllinen lahja myös läheisillesi. Kalenteri maksaa itsensä takaisin jo muutamalla kauppareissulla – puhumattakaan muista sen tuomista hyödyistä sinulle, perheellesi ja ympäristölle.

Kaiken hyödyllisen tiedon lisäksi Satokausikalenteri toimii siis myös perinteisenä seinäkalenterina. Se sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät ja siinä on sopivasti tilaa omille muistiinpanoille. Perhekalenterista löydät kuudelle perheenjäsenelle muistipanosarakkeet.

Kotimainen tuote

Kaikki painotuotteemme on painettu ja valmistettu Suomessa, Jyväskylässä. Käytämme vastuullisesti hoidetuista metsistä tuotettua paperia. Paperilla on EU-ympäristömerkki ja se on PEFC™-sertifioitua. Postitamme tilaukset joka päivä omalta varastoltamme Jyväskylästä ja ne toimitetaan Postin Pikkupakettina suoraan postilaatikkosi yleensä 3-5 arkipäivässä. Kahden kappaleen, ja sitä suurempiin tilauksiin pystymme tarjoamaan huomattavasti edullisemman hinnan, joten kannattaa tilata useampi kalenteri kerralla. Voit lisätä ostoskoriin myös eri kalentereita, ja saat silti samat määräalennukset.

Lisätiedot

Paino 0,240 kg (kilogramma)
Mitat 21 × 29,7 × 0,6 cm (senttimetri)

Varasto loppu