Uppdaterad och gällande från 07.08.2022

AKTUELLT

Nätbutik

Satokausi Media Oy (org.nr 2919584-1) säljer produkter till myndiga privatpersoner i Finland, Åland och utvalda länder. För utlandsbeställningar läggs leveranskostnader till enligt prislistan. Fraktfria kampanjer gäller inte för beställningar utanför Finland. Vi förbehåller oss rätten till pris- och fraktändringar.

Beställning

Produkter beställs på webbshoppens hemsida genom att lägga dem i kundvagnen och betala för innehållet i kassan. Alla kunduppgifter behandlas konfidentiellt. Kontaktuppgifter som begärs vid beställning används endast för leverans eller vid eventuella oklarheter. När du beställer från nätbutiken förväntas du ha bekantat dig med och förbundit dig till de aktuella leveransvillkoren.

Betalningsförmedlingstjänst

Betalningsförmedlingstjänsten tillhandahålls av Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med finska banker och kreditinstitut. På kontoutdraget eller korträkningen syns Paytrail Oyj som mottagare och de förmedlar betalningen till handlaren. Paytrail Oyj har betaltjänstleverantörens tillstånd. I reklamationsfall ber vi dig kontakta produkts leverantör i första hand.

Paytrail Oyj, org.nr: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: 020 718 1830
www.paytrail.com

Leveranssätt och -kostnader

Din beställning levereras till angiven leveransadress, främst som Postens lilla paket eller Postpaket. Använd den adress där du är registrerad när du anger leveransadress. Om du beställer till någon annans adress med ditt eget namn, lägg till anteckningen c/o i adressinformationen. Större försändelser (>250 x 353 x 30 mm 2kg) levereras som postpaket till din närmaste Postkontor eller paketautomat. Du ser leveranskostnader för din beställning i kundvagnen och vid betalning. Fraktkostnader för beställningar av 1 enhet är 3,74 euro. För beställningar över 35 € är leveransen gratis. Eventuella fraktfria kampanjer meddelas på produktsidan.

Leveranstid

Huvudsaklig leveranstid är 1-5 arbetsdagar. Vi tar inte ansvar för förseningar orsakade av force majeure eller indirekta olägenheter som dessa förseningar kan orsaka. Avvikelser i leveranstiden meddelas på produktsidan (t.ex. förhandsbeställningar) och i avsnittet “Aktuellt” på denna sida.

Bytes- och returvillkor

Du har enligt Finsk konsumentlag rätt att byta eller returnera hela din beställning eller delar av den inom 14 dagar efter mottagandet. Om du har använt produkten eller skadat den, har du inget ångerrätt och produktens värde minskas eller försvinner helt. Returnerade produkter ska vara i originalskick, oanvända och i originalförpackning. Följande produkter är undantagna från ångerrätten: Färdiga och icke-färdiga matprodukter, färskvaror, specialtillverkade produkter, hygienprodukter, underkläder och skräddarsydda varor.

Dessutom har du rätt att avboka din beställning innan den har skickats. I det här fallet återbetalar vi dig hela beloppet av din beställning, inklusive leveranskostnader. Du kan också avboka din beställning efter att den har skickats, men i det här fallet återbetalar vi dig bara varans pris (inte leveranskostnader) och du är ansvarig för returfraktkostnaderna.

Reklamationer

Om produkten är defekt eller du har mottagit fel produkt, kontakta oss så snart som möjligt. Vi strävar efter att lösa problemet snabbt och smidigt.

Fel i leveransen

Om produkten har skadats under transport, eller om du märker något annat fel i leveransen, kontakta oss inom 14 dagar. Vi kommer att ordna ersättning för defekta produkter.

Frågor?

Om du har frågor om dessa leverans- och returvillkor eller något annat, vänligen kontakta vår kundtjänst.