Satokausikalenteri viettää 10. juhlavuottansa, jonka kunniaksi tuleva, vuoden 2024 Satokausikalenteri on suurempi, upeampi ja ilmiömäisempi kuin koskaan aiemmin! “Kun 2011 saunan lauteilla tätä ideaa pohdittiin, niin en olisi osannut ennustaa, mikä matka tästä tulee. Olemme jo jättäneet jälkemme suomalaisen ruokakulttuurin historiaan, mutta nyt tuntuu yhtä jännältä kuin ensimmäisenä syksynä. Olen...
Lue artikkeliÄänestimme viikon kasvikseksi granaattiomenan. Kuten Satokausikalenteri kertoo, niin niiden hinta alkaa kohta olla edullisimmillaan....
Joulu juurekset -teemaviikon kunniaksi esittelemme Suomen syödyimmän juureksen. Syömme porkkanaa noin yhdeksän kiloa vuodessa,...
Tutkimusten mukaan kasvisten väriaineilla on tärkeitä tehtäviä terveytemme ylläpitäjinä. Useat kasvisten sisältämät väriaineet toimivat...
Kasvisten säännöllinen syöminen pidentää tutkitusti ihmisen elinvuosia, mutta silti me suomalaiset syömme enemmän lihaa...
Äänestimme viikon kasvikseksi karpalon. Karpalo on ollut meidän ja esi-isiemme tärkeimpiä C-vitamiinin lähteitä, mutta...
Äänestimme viikon kasvikseksi ruusukaalin. Monelle meistä ruusukaali ei valitettavasti herätä vahvaa mielikuvaa sesonkiherkusta. Ruusukaalin...
Äänestimme viikon kasvikseksi tyrnin. Ravintoarvoja vertailemalla tyrni päihittää terveellisyydessä niin puolukan, kuin mustikankin. Kansanterveydellisellä...