Inspiroidu sesongin resepteistä:

Puutarhasesonki päättyy pian – näin varmistat, että monivuotiset hyötykasvit selviytyvät talven yli!

Puutarhasesonki päättyy pian – näin varmistat, että monivuotiset hyötykasvit selviytyvät talven yli!

Päivät lyhenevät, lämpötila laskee ja luonto alkaa valmistautua syksyn saapumiseen toden teolla. Myös...

Kelta- ja raitajuuret hurmaavat syksyn ruokapöydässä

Kelta- ja raitajuuret hurmaavat syksyn ruokapöydässä

Syksy on juuresten juhlaa! Kaunis ruska tekee tuloaan ja kotimaisten juuresten satoa kerätään vähintään...

Syksyn sienisadon sopivin seuralainen on pehmeä punaviini

Syksyn sienisadon sopivin seuralainen on pehmeä punaviini

Sienimetsissä käy parhaillaan kova kuhina. Tattisato on tavallista parempi, kangasmetsät ovat keltaisenaan kantarelleja...

Loppukesän herkku: Parmesan maissit

Loppukesän herkku: Parmesan maissit

Maissi on nyt parhaimmillaan. Heti sadonkorjuun jälkeen maissit ovat sokeripitoisia, aromikkaita ja pehmeitä. Tämä helppo...

Sadonkorjuun parhaat raaka-aineet suoraan tilalta – Näillä vinkeillä on helppo osallistua Lähiruokapäivään 11.9.2021

Sadonkorjuun parhaat raaka-aineet suoraan tilalta – Näillä vinkeillä on helppo osallistua Lähiruokapäivään 11.9.2021

Lähiruokapäivää vietetään 11.9.2021 ja haastamme kaikki suomalaiset mukaan omalle makumatkalle. Kiersimme ennakkoon neljä...

Satokauden kasvis on lehtikaali

Satokauden kasvis on lehtikaali

Lehtikaali on kuin kaalilajikkeiden Beatles; vuodet kuluvat mutta sen suosio ei hiivu. Lehtikaali löysi...

Sadonkorjuuajan suosikkireseptit – punajuuripyörykät sienikastikkeella, linssikeitto lehtikaalipestolla ja kreikkalainen kana-kasvispelti sitruunajogurtilla

Sadonkorjuuajan suosikkireseptit – punajuuripyörykät sienikastikkeella, linssikeitto lehtikaalipestolla ja kreikkalainen kana-kasvispelti sitruunajogurtilla

Nyt jos koskaan kannattaa kokata kuuman kesän aikana kotimaisilla pelloilla kasvaneista kasviksista! Syyskuussa meille...

Perusmaut haltuun – tilkka etikkaa nostaa kastikkeet ja marinadit uudelle tasolle

Perusmaut haltuun – tilkka etikkaa nostaa kastikkeet ja marinadit uudelle tasolle

Kun ruoasta tuntuu puuttuvan se pieni, mutta tärkeä jokin, pieni tilkka etikkaa voi...