Inspiroidu sesongin resepteistä:

Satokausikalenteri 2021 + miksi syödä sesongin mukaan

Satokausikalenteri 2021 + miksi syödä sesongin mukaan

Satokausikalenteri 2021 on täällä! Syksy koittaa taas ja se tarkoittaa että ensi vuoden Satokausikalenterit ovat...

Huolellisesti ja huolettomasti – Joutsenmerkki takaa ympäristöystävälliset juhlat

Huolellisesti ja huolettomasti – Joutsenmerkki takaa ympäristöystävälliset juhlat

Syksy on suomalaisten raaka-aineiden kannalta parasta aikaa järjestää juhlat. Tässä artikkelissa keskitytään ympäristöystävällisten...

Kukkakaalinachot – nachopelti kaikilla herkuilla

Kukkakaalinachot – nachopelti kaikilla herkuilla

Kasviskesä on kuumimmillaan, mutta ajatukset viipyilevät välillä jo lämmittävissä lohturuuissa. Hätä ei ole...

Nyt sitä saa – suomalainen Bimi® -parsakaali vyöryy ruokakauppoihin

Nyt sitä saa – suomalainen Bimi® -parsakaali vyöryy ruokakauppoihin

Viime vuosina parsakaalien tarjonta on monipuolistunut merkittävästi ja suureen suosioon noussutta Bimi® -parsakaalia kasvatetaan...

Sesonkiherkut kuuluvat kesään

Sesonkiherkut kuuluvat kesään

Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...

Kasvispitat curryjogurtilla ja kikhernesalsalla

Kasvispitat curryjogurtilla ja kikhernesalsalla

Kesällä ruuanlaitto on kivempi hoitaa grillaamalla, kuin kuuman hellan tai uunin äärellä keittiössä....

#Peruna365 – miksi peruna on loistava raaka-aine ympäri vuoden

#Peruna365 – miksi peruna on loistava raaka-aine ympäri vuoden

Peruna on parasta! Nyt on aika nostaa suomalainen ainutlaatuinen ja maultaan ylivoimainen peruna ansaitsemalleen...

Kuuman kesän raikkain ruoka on vesimelonigazpacho

Kuuman kesän raikkain ruoka on vesimelonigazpacho

Kuumana kesäpäivänä harvoin tekee mieli hikoilla keittiössä kuumien kattiloiden äärellä. Vesimelonigazpacho on ratkaisu...