Tämä espanjalaistyylinen tapasherkku valmistuu kotimaisesta silakasta. Boquerones -valkosipulisilakat sopivat niin kalapöytään kuin alkupalaksi hyvän leivän kanssa. Resepti on simppeli, mutta vaatii hieman ennakointia, sillä silakat saavat levätä ensin vuorokauden etikkakylvyssä ja toisen marinadissa. Vinkki: Muista hyödyntää persiljasta myös varret. Silppua ne terävällä veitsellä hienoksi. Boquerones -valkosipulisilakat Neljälle Valmistusaika: 15...
Lue artikkeliTämä espanjalaistyylinen tapasherkku valmistuu kotimaisesta silakasta. Boquerones -valkosipulisilakat sopivat niin kalapöytään kuin alkupalaksi hyvän...
Sienirisotolla täytetty kurttukaali on juhlapöydän päätähti. Täytetty kurttukaali kootaan kakkuvuokaan ja kumotaan paiston jälkeen...
Anna joulun tuoksun vallata keittiö! Kirkkaan keltaisina hohtavat joulupäärynät saavat intensiivisen, mutta hienostuneen makunsa...
Kaupallinen yhteistyö: Winestate Talvi on kotona nautiskelun aikaa. Mausteinen kikhernecurry yhdistettynä raikkaaseen valkoviiniin...
Kaupallinen yhteistyö: Närpiön Vihannes Tarjoilut pikkujoulupöytään keskellä talvea voi valmistaa kotimaisista ja vastuullisista...
Kasvikunnan tuotteet ovat uusien ravitsemussuositusten kivijalka, sillä niitä tulisi syödä 500–800 grammaa päivässä. Ruokavalion...
Kaupallinen yhteistyö: Närpiön Vihannes Mikä onkaan parempaa kuin vastuullisesti tuotetut ja kotimaiset kasvihuonevihannekset...
Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää...