Ennen yhteydenottoa tutustuthan usein kysyttyihin kysymyksiin – UKK:

Onnistuneesta tilauksesta tulee aina ensin Paytraililtä maksuvahvistus-, ja sen jälkeen meiltä tilausvahvistusviesti sähköpostiin. Mikäli viestiä ei näy, eikä maksu ole lähtenyt tililtänne – ei tilaus ole kirjautunut järjestelmäämme.

Joskus onnistuneen maksun jälkeen palaaminen verkkokauppaan ei onnistu, ja tieto onnistuneesta maksusta ei välity pankin ja verkkokauppamme tilausjärjestelmän välillä. Tällöin tilaus kirjautuu usean tunnin viiveellä, ja tilausvahvistus lähetetään jälkikäteen. Kannattaa siis odottaa muutama tunti ennen uuden tilauksen tekemistä.

Älä huoli. Noutamaton paketti palautuu aina meille ja olemme yhteydessä teihin sähköpostitse sen uudelleenpostittamisesta.

Huom! Palauttamisen lähetyskustannuksista vastaa palauttaja, kuten olemme ilmoittaneet toimitus- ja palautusehdoissamme: https://satokausi.fi/toimitus-palautus/ . Voit palauttaa haluamasi tuotteet Postipakettina, kirjeenä tai Pikkupakettina postittamalla ne osoitteeseen:

Satokausi Media Oy / Juuso Karjula
Lehtokatu 15 V 15
40630 Jyväskylä

0445555206

Pakkaa lähetys huolellisesti tai mikäli mahdollista lähetä alkuperäisessä pakkauksessa. Laita mukaan myös omat tietosi sekä tilausnumero, tai alkuperäinen osoitekortti. Kun tilauksesi on palautunut meille, teemme tilauksestasi rahojen palautuksen Paytrailin kautta. Mikäli maksoit tilauksen yhteydessä toimituskuluja, myös ne palautetaan.

Voi ei! Tee ilmoitus osoitteeseen info@satokausi.fi tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä tuotteiden korvaamisesta uusilla, sekä hoidamme reklamaatiomenettelyn Postin kanssa.

Tee ilmoitus muutostoiveesta osoitteeseen info@satokausi.fi tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun

Juuso Karjula
verkkokaupan asiakaspalvelu ja jälleenmyynti
044 5555 206
juuso(at)satokausi.fi

 

 

Janni Kitti
yhteistyöt ja yritysasiakkuudet
050 5999880
janni(at)satokausi.fi

Samuli Karjula
toimitusjohtaja
samuli(at)satokausi.fi