Ennen yhteydenottoa tutustuthan usein kysyttyihin kysymyksiin – UKK:

Onnistuneesta tilauksesta tulee aina ensin Paytraililtä maksuvahvistus-, ja sen jälkeen meiltä tilausvahvistusviesti sähköpostiin. Mikäli viestiä ei näy, eikä maksu ole lähtenyt tililtänne – ei tilaus ole kirjautunut järjestelmäämme.

Joskus onnistuneen maksun jälkeen palaaminen verkkokauppaan ei onnistu, ja tieto onnistuneesta maksusta ei välity pankin ja verkkokauppamme tilausjärjestelmän välillä. Tällöin tilaus kirjautuu usean tunnin viiveellä, ja tilausvahvistus lähetetään jälkikäteen. Kannattaa siis odottaa muutama tunti ennen uuden tilauksen tekemistä.

Älä huoli. Noutamaton paketti palautuu aina meille ja olemme yhteydessä teihin sähköpostitse sen uudelleenpostittamisesta.

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.  Mikäli olet maksanut tilauksestasi oston yhteydessä toimituskuluja, myös ne palautetaan. Palautus ei ole ilmaista vaan palauttaja maksaa palautuksesta aiheutuneet postikulut itse kuten olemme ilmoittaneet tilaus- ja sopimusehdoissa. Suosittelemme palauttamiseen Postin Pikkupakettia (5,90€) tai kirjelähetystä.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilausnumerosi. Tee palautuksesta ilmoitus myös osoitteeseen info@satokausi.fi tai yhteydenottolomakkeella https://satokausi.fi/ota-yhteytta/.

Palautusosoite:
Juuso Karjula / Satokausi Media Oy
Lehtokatu 15 v 15
40630 Jyväskylä

0445555206 juuso@satokausi.fi

Voi ei! Tee ilmoitus osoitteeseen info@satokausi.fi tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä tuotteiden korvaamisesta uusilla, sekä hoidamme reklamaatiomenettelyn Postin kanssa.

Tee ilmoitus muutostoiveesta osoitteeseen info@satokausi.fi tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Liitä viestiin mukaan tilausnumerosi.

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun

Juuso Karjula
verkkokaupan asiakaspalvelu ja jälleenmyynti
044 5555 206
juuso(at)satokausi.fi

 

 

Janni Kitti
yhteistyöt ja yritysasiakkuudet
050 5999880
janni(at)satokausi.fi

Samuli Karjula
toimitusjohtaja
samuli(at)satokausi.fi