Radisson Blu Hotellien mielen ja kehon hyvinvointiin tähtäävässä Brain Food -konseptissa etsitään jatkuvasti fiksuja ja innovatiivisia tapoja ylläpitää asiakkaiden vireyttä ja jaksamista kokouspäivän aikana. Lounas on yksi tärkeimmistä ja inspiroivimmista kokouspäivän aterioista sekä taukohetkistä. Ravintorikkaita kasviksia ja kotimaista kalaa ylistäviä reseptejä kehitellään yhdessä Radisson Blu Hotellien keittiöpäälliköiden ja Satokausikalenterin vinkkien...
Lue artikkeliNyt suunnataan metsään yhdessä luonnonkosmetiikkamerkki Taikan kanssa! Metsillä on niin suuri merkitys hyvinvoinnille, että...
Kaupallinen yhteistyö: Taika – true natural magic Tänä syksynä sukellamme kuusikoihin, mäntykankaille ja...
Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...
Herkullinen ratkaisu hyvinvointia tukevaan ruokavalioon on laadukkaan leivän ja Satokausi-kasvisten yhdistäminen. Kuitupitoinen ja...
Arjen suosikki, ruisleipä, on syystäkin noussut korkeaan arvostukseen suomalaisten keskuudessa. Jo vuosisatoja leivottu...
Kevät on luonnossa uuden kasvun ja kukoistuksen aikaa. Olkoon se sitä myös lautasella!...
Välipalalla on väliä. Se auttaa pitämään verensokerit tasaisena ja jaksamaan arjen askareissa. Kehitimme...
Usein sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Koostimme Valio Luomu -tuotteista ja...