HYVINVOINTI
Radisson Blu Hotellien Brain Food -lounaalla ei tankata oloa tunkkaisen täydeksi, vaan virkistetään kehoa ja mieltä ravintorikkailla herkuilla!HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

Radisson Blu Hotellien Brain Food -lounaalla ei tankata oloa tunkkaisen täydeksi, vaan virkistetään kehoa ja mieltä ravintorikkailla herkuilla!

Radisson Blu Hotellien mielen ja kehon hyvinvointiin tähtäävässä Brain Food -konseptissa etsitään jatkuvasti fiksuja ja innovatiivisia tapoja ylläpitää asiakkaiden vireyttä ja jaksamista kokouspäivän aikana. Lounas on yksi tärkeimmistä ja inspiroivimmista kokouspäivän aterioista sekä taukohetkistä. Ravintorikkaita kasviksia ja kotimaista kalaa ylistäviä reseptejä kehitellään yhdessä Radisson Blu Hotellien keittiöpäälliköiden ja Satokausikalenterin vinkkien...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Folaattia ruokavalioosi

Folaattia ruokavalioosi

Parsakaali, nokkonen, pinaatti, ruusukaali ja kukkakaali – mikä näitä kasviksia yhdistää? Vastaus on folaatti,...

Parasta juuri nyt: Papaija

Parasta juuri nyt: Papaija

Äänestimme viikon kasvikseksi papaijan. Vaikka papaija tuottaa satoa ympäri vuoden sen saatavuuden huippu ajoittuu...

Lihottaako avokado?

Lihottaako avokado?

Avokadosta on tullut suomalaisten suosikki. Erilaisia avokadoa sisältäviä reseptejä löytyy paljon, joista tunnetuimmat on...

Kannattaako kasvisten sisältämien nitraattien tai nitriittien vältteleminen?

Kannattaako kasvisten sisältämien nitraattien tai nitriittien vältteleminen?

Elintarvikkeiden lisäaineet ovat mediassa jatkuvasti esillä. Luomu kasvattaa suosiotaan ja moni meistä välttelee E-koodeja....

Parasta juuri nyt: Veriappelsiini

Parasta juuri nyt: Veriappelsiini

Veriappelsiini on todellinen “hedelmien parsa”. Sesongin huippu alkaa tammikuun lopussa ja kestää ainoastaan maaliskuun...

Vuoden Vihannes 2015 – Sipuli

Vuoden Vihannes 2015 – Sipuli

Äänestimme viikon kasvikseksi ruokasipulin. Myös Puutarhaliitto ja Kotimaiset Kasvikset ry ovat valinneet sipulin vuoden...

Parasta juuri nyt: Granaattiomena

Parasta juuri nyt: Granaattiomena

Äänestimme viikon kasvikseksi granaattiomenan. Kuten Satokausikalenteri kertoo, niin niiden hinta alkaa kohta olla edullisimmillaan....

Juuresviikko: Porkkana

Juuresviikko: Porkkana

Joulu juurekset -teemaviikon kunniaksi esittelemme Suomen syödyimmän juureksen. Syömme porkkanaa noin yhdeksän kiloa vuodessa,...

Tutustu kategorioihimme: