Radisson Blu Hotellien mielen ja kehon hyvinvointiin tähtäävässä Brain Food -konseptissa etsitään jatkuvasti fiksuja ja innovatiivisia tapoja ylläpitää asiakkaiden vireyttä ja jaksamista kokouspäivän aikana. Lounas on yksi tärkeimmistä ja inspiroivimmista kokouspäivän aterioista sekä taukohetkistä. Ravintorikkaita kasviksia ja kotimaista kalaa ylistäviä reseptejä kehitellään yhdessä Radisson Blu Hotellien keittiöpäälliköiden ja Satokausikalenterin vinkkien...
Lue artikkeliTutkimusten mukaan kasvisten väriaineilla on tärkeitä tehtäviä terveytemme ylläpitäjinä. Useat kasvisten sisältämät väriaineet toimivat...
Kasvisten säännöllinen syöminen pidentää tutkitusti ihmisen elinvuosia, mutta silti me suomalaiset syömme enemmän lihaa...
Äänestimme viikon kasvikseksi karpalon. Karpalo on ollut meidän ja esi-isiemme tärkeimpiä C-vitamiinin lähteitä, mutta...
Äänestimme viikon kasvikseksi ruusukaalin. Monelle meistä ruusukaali ei valitettavasti herätä vahvaa mielikuvaa sesonkiherkusta. Ruusukaalin...
Äänestimme viikon kasvikseksi tyrnin. Ravintoarvoja vertailemalla tyrni päihittää terveellisyydessä niin puolukan, kuin mustikankin. Kansanterveydellisellä...