Kaupallinen yhteistyö: Vaasan

 

Helsinki Cup on yksi Euroopan suurimmista junioreiden jalkapalloturnauksista. Turnaukseen osallistuu vuosittain yli 20 000 nuorta jalkapalloilijaa ympäri maailman. Helsinki Cup on suvaitsevainen, tasa-arvoinen, kansainvälinen ja kaikkia osallistujiaan kunnioittava tyttöjen ja poikien juniorijalkapalloturnaus. Tänä kesänä pelataan jo 44. Helsinki Cup ja pelien välillä hyvät eväät ovat tarpeen! Kehittelimme yhteistyössä Vaasanin kanssa herkulliset välipalaleivät pikkujalkapalloilijoille. Saammeko esitellä: Toppari ja Harhautus!

vaasan snäkki

Toppari ja Harhautus – hyvillä eväillä turnauksen voittoon!

Vaasanin herkulliset Snäkki Kaura-Porkkana minileivät sopivat mitä mainioimmin eväsleiviksi. Ravinteikkaan kauran ja vitamiinipitoisen porkkanan yhdistelmä on täydellinen kombo, joka antaa virtaa ja auttaa jaksamaan. Täytimme Snäkit sesongin parhailla kasviksilla, jotta juniorijalkapalloilijat jaksavat pelistä toiseen. 

Suomalaisten lasten energiansaannista jopa 40 prosenttia koostuu välipaloista ja niiden tarve korostuu entisestään urheiluturnauksissa, joissa ruokahuolto rakentuu eväiden varaan. Snäkki kestää kylmälaukussa vettymättä ja takaa energiaa ja ravinteita pitkille pelipäiville.

toppari

Toppari on varma puolustaja nälkää vastaan. Värikkäillä paprikoilla ja maukkaalla kalkkunaleikkeleellä täytetty Toppari maistuu kaikille ja se onkin oiva haukkupala ennen turnausta.

Harhautus on oiva valinta pelien välissä. Proteiinipitoisella hummuksella, marinoidulla varhaiskaalilla ja porkkanalla täytetty Snäkki ohjaa nälän tolppien välistä odottamaan päivän pelien loppumista. 

toppari

Toppari 

varma puolustaja nälkää vastaan

 

 

Halkaise Snäkit ja voitele molemmat puolikkaat paksulti tuorejuustolla. Leikkaa paprikat suikaleiksi. Täytä Snäkit salaatilla, runsaalla määrällä paprikasiivuja ja kalkkunaleikkeellä. Paina kansi kiinni ja herkuttele!

harhautus

Harhautus

pieni kikka nälän ohi

 

 

Valmista ensin marinoitu varhaiskaali. Leikkaa pala kaalia suikaleiksi ja sekoita sen joukkoon hieman oliiviöljyä, sitruunamehua ja suolaa. Kuori porkkana ja leikkaa se kuorimaveitsellä ohuiksi siivuiksi. Halkaise Snäkit ja voitele molemmat puolikkaat paksulti hummuksella. Täytä Snäkit marinoidulla varhaiskaalilla ja porkkanasiivuilla. Paina kansi kiinni ja herkuttele!

Seuraa myös Vaasania Facebookissa ja Instagramissa @vaasan_leipomot, niin saat ensimmäisten joukossa tiedot tuoteuutuuksista, resepteistä sekä paljon muita käytännön vinkkejä ruokailuun.

Pysy linjoilla myös Satokausikalenterin kanavissa @satokausikalenteri, jaamme jatkossa reseptejä ja tietoa Satokauden kasviksista.