Kun lempikasviksen sesonki koittaa, yllättää se joka kerta. Miten mikään voi maistua niin hyvälle! Sato-reseptilehden vinkeillä ja resepteillä opit saamaan kunkin kasviksen parhaat puolet esiin, rohkeutta lähestyä uusia tuttavuuksia sekä kokkailla uudenlaisia ruokia entuudestaan tutuista kasviksista. Sesongin kasvikset tarjoavat parhaan pohjan aterialle kuin aterialle, aina juhlaillallisesta arkiaamiaiseen. Maku, koostumus, ekologisuus ja hinta on parhaimmillaan kasviksen oman sesongin aikana. Sato-reseptilehti on nyt tilattavissa.

Sato-reseptilehti

Sato-reseptilehti tarjoaa selkeitä ja herkullisia reseptejä, jotka tuovat esiin 13 erilaisen kasviksen parhaat puolet. Opit, miten syntyvät maailman rapeimmat perunat, miten kyssäkaalia voi hyödyntää uudella tavalla ja tarvitseeko munakoisoa todellakin itkettää ennen käyttöä. Jokainen resepti on suunniteltu niin, että saat kasvikset loistamaan lautasellasi – olipa kyseessä sitten kesän makeat kotimaiset tomaatit tai syksyn maukkaat varastojuurekset.

Sato-reseptilehti-sipuli-anjovispiiras

Miltä kuulostaa vaikkapa kyssäkaali-fetapihvit, kurpitsarisotto ja salviavoi tai ranskalainen sipuli-anjovispiiras? Yksinkertaisia reseptejä, mutta hyvin tehtyinä mahtavia makupommeja, joista löydät varmasti paljon uusia vinkkejä.

Sato-reseptilehti-vinaigrette

Sato-reseptilehti auttaa sinua löytämään rohkeutta kokeilla uusia kasviksia ja antaa sinulle vinkkejä, joilla voit nostaa tuttujen raaka-aineiden makuelämykset uudelle tasolle. Tämä lehti on suunniteltu sille, joka haluaa nauttia kauden parhaista kasviksista ja löytää uusia suosikkiruokia, jotka juhlistavat sesonkien ainutlaatuista makumaailmaa.

Tilaa Sato-reseptilehti verkkokaupastamme.

Sato-reseptilehti säilöntä