Äkkiä valmistuva ihanan lämmin jälkiruoka sisältää vain viisi ainesta eikä lainkaan makeutusaineita!

2 Annosta

Valmistusaika: 10 min

Kypsymisaika: 10 min

Ainekset

  • 1 kokonainen Ananas
  • 2 banaania
  • 1 dl kookoskermaa (tai -maitoa)
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 0,5 tl kanelia

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 175° C.
  2. Leikkaa ananaksen kukinto pois. Halkaise ananas.
  3. Koverra hedelmäliha ananaksen puolikkaista mahdollisimman tarkkaan pienellä terävällä veitsellä (tai esim. melonipallokauhalla). Poista hedelmälihasta kova ydin ja pilko loput pieniksi paloiksi.
  4. Pilko toinen banaani ohuiksi siivuiksi ja sekoita ananaspaloihin. Jaa seos ananaksen kuoriin.
  5. Soseuta toinen banaani ja kookoskerma sekä kaneli esim. sauvasekoittimella. Kaada ananas-banaaniseoksen päälle.
  6. Ripottele puolikkaiden pinnalle vielä reilusti kookoshiutaleita.
  7. Paista uunissa noin 10 min tai kunnes kookoshiutaleiden pinta on kauniin kullanruskea. Anna jäähtyä hetki, mutta syö lämpimänä.