Kesällä kotimaiset kasvikset ovat parhaimmillaan. Avomaankurkut ja uudet perunat hurmaavat raikkaudellaan! Kesä on kotimaisten kasvisten kulta-aikaa. Lämpimät ja aurinkoiset päivät ja pitkät valoisat yöt antavat kasviksille aikaa kasvaa hitaasti ja maustua täyteläisiksi. Erityisesti avomaankurkut ja uudet perunat ovat nyt herkullisimmillaan. Täydellisen napakoita, ihanan tuoreita ja täynnä makua! Avomaankurkku Avomaankurkku on kasvihuonekurkkua lyhyempi, paksumpi...
Lue artikkeliKesällä kotimaiset kasvikset ovat parhaimmillaan. Avomaankurkut ja uudet perunat hurmaavat raikkaudellaan! Kesä on kotimaisten...
Juustoinen mansikkasalaatti ihastuttaa ihanalla maullaan kesäpäivinä. Mansikkasalaatti saa uutta makua juustosta. Tarjoile esimerkiksi raikkaana...
Lettutaikina taipuu täyttäväksi ruoaksi, kun taikinaan lisätään raejuustoa ja räiskäle täytetään kanalla sekä...
Mehevät munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti ovat täydellistä brunssitarjottavaa! Samalla ne ovat myös varsinaista hävikkiruokaa –...
Satokausi Media julkaisi uuden, kuluttajatutkimukseen pohjaavan Satokausi®-sovelluksen. Sovellus yhdistää vuodesta 2014 alkaen julkaistun Satokausikalenterin® ja Satokausi®-kartan sisällöt kokonaisuudeksi, joka tekee sesonkikasvisten, marjojen ja sienten hyödyntämisestä arjessa helpompaa ja saavutettavampaa. Satokausi Median liiketoiminta perustuu ainutlaatuiseen Satokausi-dataan, joka pitää sisällään yli 200 kuukausittaisen kasviksen kotimaiset ja ulkomaiset sesongit tunnistekuvineen sekä niiden säilytys- ja käsittelyvinkit. ”Satokausikalenterin ytimessä...
Lue artikkeli