Ruokakesän hurmaava hittikaksikko: Satokausi Rosé ja valurautapannulla valmistettu frittata varhaisperunoista ja nauriista

Ruokakesän hurmaava hittikaksikko: Satokausi Rosé ja valurautapannulla valmistettu frittata varhaisperunoista ja nauriista

Kauan kaivattu kesä on vihdoinkin täällä! Yhtä kiihkeästi on odotettu myös Satokausi-perheen uusinta tulokasta...

Maailman mehiläispäivä 20.5.

Maailman mehiläispäivä 20.5.

Maailman mehiläispäivää vietetään 20. toukokuuta viidettä kertaa. Fiskars on aina ollut pölyttäjien puolella ja...

Radisson Blu Hotellien Brain Food -lounaalla ei tankata oloa tunkkaisen täydeksi, vaan virkistetään kehoa ja mieltä ravintorikkailla herkuilla!

Radisson Blu Hotellien Brain Food -lounaalla ei tankata oloa tunkkaisen täydeksi, vaan virkistetään kehoa ja mieltä ravintorikkailla herkuilla!

Radisson Blu Hotellien mielen ja kehon hyvinvointiin tähtäävässä Brain Food -konseptissa etsitään jatkuvasti fiksuja...

Sesongin stara: Karpalo

Sesongin stara: Karpalo

Päivät viilenevät ja kesäksi vaihtunut syksy etenee hiljalleen kohti talvea. Luonnonmarjoista karpalo kypsyy poimittavaksi...

Ruokakesän hurmaava hittikaksikko: Satokausi Rosé ja valurautapannulla valmistettu frittata varhaisperunoista ja nauriistaRUOKA
RUOKA

Ruokakesän hurmaava hittikaksikko: Satokausi Rosé ja valurautapannulla valmistettu frittata varhaisperunoista ja nauriista

Kauan kaivattu kesä on vihdoinkin täällä! Yhtä kiihkeästi on odotettu myös Satokausi-perheen uusinta tulokasta – rentoa roseeviiniä, joka on varta vasten kehitetty komppaamaan kesäisiä kasvisruokia. Ensimmäiset lasilliset hurmaavan hedelmäistä nimikkoviiniä nautitaan tietysti varhaisperunoiden kera. Uusista perunoista ja suoraan mullasta napatusta naurisnipusta syntyy ruokaisa frittata eli uunimunakas, joka valmistuu kätevästi vaikka mökin kesäkeittössä. Rouhea...

Lue artikkeli
Maailman mehiläispäivä 20.5.PUUTARHA
PUUTARHA

Maailman mehiläispäivä 20.5.

Maailman mehiläispäivää vietetään 20. toukokuuta viidettä kertaa. Fiskars on aina ollut pölyttäjien puolella ja tänä keväänä kaikki voivat osallistua maailman mehiläispäivään. Fiskars ja Satokausikalenteri kannustavat jokaista helpottamaan pölyttäjien elämää rakentamalla hyönteishotellin. Pölyttäjät ovat ruokaturvan asialla, myös Suomessa! Pölyttäjien ahdinko koskettaa meitä kaikkia. Maailman mehiläispäivää vietetään 20.5. YK:n aloitteesta tänä vuonna viidettä kertaa. Mehiläiset, kimalaiset ja...

Lue artikkeli

HYVINVOINTI

Radisson Blu Hotellien Brain Food -lounaalla ei tankata oloa tunkkaisen täydeksi, vaan virkistetään kehoa ja mieltä ravintorikkailla herkuilla!

Radisson Blu Hotellien Brain Food -lounaalla ei tankata oloa tunkkaisen täydeksi, vaan virkistetään kehoa ja mieltä ravintorikkailla herkuilla!

Radisson Blu Hotellien mielen ja kehon hyvinvointiin tähtäävässä Brain Food -konseptissa etsitään jatkuvasti fiksuja...

Talven huumaa Hämeenlinnassa – vinkit hauskaan ja herkulliseen lähitalvilomaan 

Talven huumaa Hämeenlinnassa – vinkit hauskaan ja herkulliseen lähitalvilomaan 

Haluaisitko reissata talvilomalla, mutta et kuitenkaan haluaisi lähteä kovin kauas? Silloin valintasi on...

Inspiroiva ja virkistävä kokous Brain Foodin voimalla

Inspiroiva ja virkistävä kokous Brain Foodin voimalla

Tiesitkö, että kokouspäivien ei tarvitse olla uuvuttavia, vaan pitkienkin kokouspäivien virkeystilaa ja hyvää...

Satokausi-ajattelua viedään nyt Ruotsiin – CGI Aromi tuo Satokausi-tiedot ammattikeittiöihin

Satokausi-ajattelua viedään nyt Ruotsiin – CGI Aromi tuo Satokausi-tiedot ammattikeittiöihin

Sesongin mukaiset kasvikset tunnetaan laadukkaampina, maukkaampina, ympäristöystävällisempinä, terveellisempinä sekä edullisempina, kuin sesongin ulkopuolella viljellyt...

Radisson Blu Hotellien Brain Food -lounaalla ei tankata oloa tunkkaisen täydeksi, vaan virkistetään kehoa ja mieltä ravintorikkailla herkuilla!HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

Radisson Blu Hotellien Brain Food -lounaalla ei tankata oloa tunkkaisen täydeksi, vaan virkistetään kehoa ja mieltä ravintorikkailla herkuilla!

Radisson Blu Hotellien mielen ja kehon hyvinvointiin tähtäävässä Brain Food -konseptissa etsitään jatkuvasti fiksuja ja innovatiivisia tapoja ylläpitää asiakkaiden vireyttä ja jaksamista kokouspäivän aikana. Lounas on yksi tärkeimmistä ja inspiroivimmista kokouspäivän aterioista sekä taukohetkistä. Ravintorikkaita kasviksia ja kotimaista kalaa ylistäviä reseptejä kehitellään yhdessä Radisson Blu Hotellien keittiöpäälliköiden ja Satokausikalenterin vinkkien avulla.  Asiakkaat ovat...

Lue artikkeli
Sesongin stara: KarpaloMETSÄ
METSÄ

Sesongin stara: Karpalo

Päivät viilenevät ja kesäksi vaihtunut syksy etenee hiljalleen kohti talvea. Luonnonmarjoista karpalo kypsyy poimittavaksi syyskuun lopussa tai lokakuun alussa. Nyt on se aika – poimia talteen metsiemme tummanpunaiset supermarjat.  Monikäyttöisen karpalon satokausi on luonnonmarjoista viimeisenä. Karpalon tunnistaa helposti, parhailla paikoilla marjoja on lähes mattona ja poimiminen käy vaivatta. Karpalolla on pitkä historia ja...

Lue artikkeli
Satokausipyyhe - PunajuuriKauppa
Kauppa

Satokausipyyhe - Punajuuri

Hanki itsellesi tai lahjaksi kotimainen, laadukas ja kaunis Satokausipyyhe, joka piristää taatusti keittiön sisustusta. Satokausipyyhkeen kuosi on inspiroitunut sesongin parhaista kasviksista ja vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Satokausien noudattaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Tutustu tuotteeseen

Kalenterituotteiden käyttäjien kokemuksia


Trustmary Reviews