Kauan kaivattu kesä on vihdoinkin täällä! Yhtä kiihkeästi on odotettu myös Satokausi-perheen uusinta tulokasta...
Maailman mehiläispäivää vietetään 20. toukokuuta viidettä kertaa. Fiskars on aina ollut pölyttäjien puolella ja...
Radisson Blu Hotellien mielen ja kehon hyvinvointiin tähtäävässä Brain Food -konseptissa etsitään jatkuvasti fiksuja...
Päivät viilenevät ja kesäksi vaihtunut syksy etenee hiljalleen kohti talvea. Luonnonmarjoista karpalo kypsyy poimittavaksi...
Kauan kaivattu kesä on vihdoinkin täällä! Yhtä kiihkeästi on odotettu myös Satokausi-perheen uusinta tulokasta...
Kesän kuumin roseeviiniuutuus Satokausi Rosé -hanapakkaus on tehty Satokausikalenterin, Winestaten ja François Lurtonin yhteistyönä....
Haukkaa herkullista hot dogia! Kesän parhaat kuumat koirat täytetään raikkaalla chimichurri-varhaiskaalisalaatilla. Kotimainen varhaiskaali on...
Alkukesän kirpeästä kestosuosikista raparperista valmistuu ihanan makeat remmit. Tätä reseptiä on pakko kokeilla. Raparperiremmi...
Kauan kaivattu kesä on vihdoinkin täällä! Yhtä kiihkeästi on odotettu myös Satokausi-perheen uusinta tulokasta – rentoa roseeviiniä, joka on varta vasten kehitetty komppaamaan kesäisiä kasvisruokia. Ensimmäiset lasilliset hurmaavan hedelmäistä nimikkoviiniä nautitaan tietysti varhaisperunoiden kera. Uusista perunoista ja suoraan mullasta napatusta naurisnipusta syntyy ruokaisa frittata eli uunimunakas, joka valmistuu kätevästi vaikka mökin kesäkeittössä. Rouhea...
Lue artikkeliMaailman mehiläispäivää vietetään 20. toukokuuta viidettä kertaa. Fiskars on aina ollut pölyttäjien puolella ja...
Kevät on täällä ja kotitarhurien sormet syyhyävät jo päästäkseen käsiksi roudan alta sulavaan multaan....
Päivät lyhenevät, lämpötila laskee ja luonto alkaa valmistautua syksyn saapumiseen toden teolla. Myös...
Kun viimeisetkin juurekset on nostettu, marjapensaiden sato keitetty hilloiksi ja omenapuiden hedelmät puristettu...
Maailman mehiläispäivää vietetään 20. toukokuuta viidettä kertaa. Fiskars on aina ollut pölyttäjien puolella ja tänä keväänä kaikki voivat osallistua maailman mehiläispäivään. Fiskars ja Satokausikalenteri kannustavat jokaista helpottamaan pölyttäjien elämää rakentamalla hyönteishotellin. Pölyttäjät ovat ruokaturvan asialla, myös Suomessa! Pölyttäjien ahdinko koskettaa meitä kaikkia. Maailman mehiläispäivää vietetään 20.5. YK:n aloitteesta tänä vuonna viidettä kertaa. Mehiläiset, kimalaiset ja...
Lue artikkeliRadisson Blu Hotellien mielen ja kehon hyvinvointiin tähtäävässä Brain Food -konseptissa etsitään jatkuvasti fiksuja...
Haluaisitko reissata talvilomalla, mutta et kuitenkaan haluaisi lähteä kovin kauas? Silloin valintasi on...
Tiesitkö, että kokouspäivien ei tarvitse olla uuvuttavia, vaan pitkienkin kokouspäivien virkeystilaa ja hyvää...
Sesongin mukaiset kasvikset tunnetaan laadukkaampina, maukkaampina, ympäristöystävällisempinä, terveellisempinä sekä edullisempina, kuin sesongin ulkopuolella viljellyt...
Radisson Blu Hotellien mielen ja kehon hyvinvointiin tähtäävässä Brain Food -konseptissa etsitään jatkuvasti fiksuja ja innovatiivisia tapoja ylläpitää asiakkaiden vireyttä ja jaksamista kokouspäivän aikana. Lounas on yksi tärkeimmistä ja inspiroivimmista kokouspäivän aterioista sekä taukohetkistä. Ravintorikkaita kasviksia ja kotimaista kalaa ylistäviä reseptejä kehitellään yhdessä Radisson Blu Hotellien keittiöpäälliköiden ja Satokausikalenterin vinkkien avulla. Asiakkaat ovat...
Lue artikkeliPäivät viilenevät ja kesäksi vaihtunut syksy etenee hiljalleen kohti talvea. Luonnonmarjoista karpalo kypsyy poimittavaksi...
Kaatuneen puun alla näkyy jotain keltaista. Ympärillä olevat kellastuneet lehdet hämäävät helposti, mutta harjaantuneeseen...
Suomen suosituin ruisleipä on nyt saatavilla 100 % kotimaista täysjyväruista sisältävänä leipänä. Pakkasimme...
Luonnossa liikkumiseen kuuluvat jokamiehenoikeudet ovat monelle tutut, jos eivät vielä niin voit kurkata...
Päivät viilenevät ja kesäksi vaihtunut syksy etenee hiljalleen kohti talvea. Luonnonmarjoista karpalo kypsyy poimittavaksi syyskuun lopussa tai lokakuun alussa. Nyt on se aika – poimia talteen metsiemme tummanpunaiset supermarjat. Monikäyttöisen karpalon satokausi on luonnonmarjoista viimeisenä. Karpalon tunnistaa helposti, parhailla paikoilla marjoja on lähes mattona ja poimiminen käy vaivatta. Karpalolla on pitkä historia ja...
Lue artikkeliHanki itsellesi tai lahjaksi kotimainen, laadukas ja kaunis Satokausipyyhe, joka piristää taatusti keittiön sisustusta. Satokausipyyhkeen kuosi on inspiroitunut sesongin parhaista kasviksista ja vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Satokausien noudattaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!
Tutustu tuotteeseen