RUOKA
Paksut pinaattiletutRUOKA
RUOKA

Paksut pinaattiletut

Pinaatti ja puolukka syyskuun klassinen makupari. Molemmat sisältävät runsaasti C-vitamiinia. Onko herkullisempaa tapaa nauttia vitamiineja kuin sujauttaa ne maistuvaan lettu annokseen. Satokausi-keittiössä näistä sesongin raaka-aineista syntyy maukkaita paksuja pinaattilettuja puolukoiden kera. Paksut pinaattiletut 200 g pinaattia 2 kpl kananmunia 5 dl maitoa 4 dl jauhoja 1,5 tl suolaa 1,5 tl...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Sadonkorjuuajan suosikkireseptit – punajuuripyörykät sienikastikkeella, linssikeitto lehtikaalipestolla ja kreikkalainen kana-kasvispelti sitruunajogurtilla

Sadonkorjuuajan suosikkireseptit – punajuuripyörykät sienikastikkeella, linssikeitto lehtikaalipestolla ja kreikkalainen kana-kasvispelti sitruunajogurtilla

Nyt jos koskaan kannattaa kokata kuuman kesän aikana kotimaisilla pelloilla kasvaneista kasviksista! Syyskuussa meille...

Perusmaut haltuun – tilkka etikkaa nostaa kastikkeet ja marinadit uudelle tasolle

Perusmaut haltuun – tilkka etikkaa nostaa kastikkeet ja marinadit uudelle tasolle

Kun ruoasta tuntuu puuttuvan se pieni, mutta tärkeä jokin, pieni tilkka etikkaa voi...

100 % metsäretken salaisuus – näillä vinkeillä löydät aina retkieväiden verran saalista

100 % metsäretken salaisuus – näillä vinkeillä löydät aina retkieväiden verran saalista

Suomen suosituin ruisleipä on nyt saatavilla 100 % kotimaista täysjyväruista sisältävänä leipänä. Pakkasimme...

Elokuu on sienien ja marjojen aikaa – nyt tulevat metsäsieni-gnocchipannu, hölskytysperunat ja mustikka-kaurasmoothie

Elokuu on sienien ja marjojen aikaa – nyt tulevat metsäsieni-gnocchipannu, hölskytysperunat ja mustikka-kaurasmoothie

Loppukesän luonto tarjoaa mahtavia makuelämyksiä. Sinisenä hehkuvat mustikkamättäät ja punaisena loistavat vattupuskat odottelevat innokkaita...

Elokuussa popsitaan paprikaa ja syödään Salsicciasämpylöitä pekonimajoneesilla!

Elokuussa popsitaan paprikaa ja syödään Salsicciasämpylöitä pekonimajoneesilla!

Kotimainen paprika on juuri nyt parhaimmillaan. Satokausi-keittiössä punaisia, keltaisia, oransseja ja vihreitä C-vitamiinipommeja...

Vihreä gazpacho ja aromaattinen valkoviini ovat elokuisten rapujuhlien mainio makupari!

Vihreä gazpacho ja aromaattinen valkoviini ovat elokuisten rapujuhlien mainio makupari!

Elokuun lämpimien iltojen pimentyessä puihin ripustellaan paperilyhtyjä ja pöytään kannetaan sesongin herkkuja, suuri...

Luottoreseptit helpottavat ruokarumbaa – kasviksilla väriä ja makua ainaiseen arkiruokaan

Luottoreseptit helpottavat ruokarumbaa – kasviksilla väriä ja makua ainaiseen arkiruokaan

Koulujen startattua on taas aika kaivaa esille helpot luotto-ohjeet arkea sujuvoittamaan. Jos reseptiarsenaali...

Ahvenanmaa on kotimaisten kasvisten aarreaitta – nappaa talteen sadonkorjuun sielukkaimmat reseptit

Ahvenanmaa on kotimaisten kasvisten aarreaitta – nappaa talteen sadonkorjuun sielukkaimmat reseptit

Kesä 2021 tullaan muistamaan monesta asiasta. Yksi niistä on Ahvenanmaan itsehallinnon syntymisen juhlavuosi, jota...

Tutustu kategorioihimme: