RUOKA
Täydellistä texmexiä – mahtavat maissiribsit ja sweet chili -possutacotRUOKA
RUOKA

Täydellistä texmexiä – mahtavat maissiribsit ja sweet chili -possutacot

Tuore maissi on loppukesän parasta herkkua. Valmista auringonkeltaisista tähkistä mainioita maissiribsejä, jotka saavat muhkeaa BBQ-vivahdetta savupaprikasta. Rapeiden ribsien kaveriksi sopivat mehevät tacot, joiden täytteet valmistuvat käden käänteessä kesätomaateista ja valmiiksi marinoiduista Sweet chili fileepihveistä. Mehevä maissi on loppukesän herkkua Mahtava maissi on parhaimmillaan loppukesästä heti sadonkorjuun jälkeen, kun jyvät ovat...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Pääosassa loistavat lisukkeet – hurmaa mökkivieraat ihanalla juustoisella mansikkasalaatilla, kukkakaalinugeteilla ja vastaleivoituilla piimäleipäsillä

Pääosassa loistavat lisukkeet – hurmaa mökkivieraat ihanalla juustoisella mansikkasalaatilla, kukkakaalinugeteilla ja vastaleivoituilla piimäleipäsillä

Näitä eväitä kelpaa tarjoilla vieraille niin mökillä kuin kaupungissakin! Kokkaile kukkakaalinugetteja, jotka sujahtavat suuhun...

Saisimmeko tarjoilla herkullista ja värikästä Brain Food -kokouslounasta suoraan tunnelmalliseen kabinettiinne?

Saisimmeko tarjoilla herkullista ja värikästä Brain Food -kokouslounasta suoraan tunnelmalliseen kabinettiinne?

Mikä on onnistuneen kokouksen salainen resepti? Meistä se muodostuu inspiroivista tiloista, toimivasta kokoustekniikasta...

Dippilautasen uudet kuviot: paahdettu salaattisikuri, pekoniraparperi ja aurajuustotomaatit nostavat veden kielelle

Dippilautasen uudet kuviot: paahdettu salaattisikuri, pekoniraparperi ja aurajuustotomaatit nostavat veden kielelle

Kesän päräyttävin dippilautanen tulee tässä! Kääri sesongin vihanneksia Snellmanin Kunnon pekoniin, paahda uunissa tai...

Ruokakesän hurmaava hittikaksikko: Satokausi Rosé ja valurautapannulla valmistettu frittata varhaisperunoista ja nauriista

Ruokakesän hurmaava hittikaksikko: Satokausi Rosé ja valurautapannulla valmistettu frittata varhaisperunoista ja nauriista

Kauan kaivattu kesä on vihdoinkin täällä! Yhtä kiihkeästi on odotettu myös Satokausi-perheen uusinta tulokasta...

Satokausi Rosé – viinivalinta kasvikset edellä!

Satokausi Rosé – viinivalinta kasvikset edellä!

Kesän kuumin roseeviiniuutuus Satokausi Rosé -hanapakkaus on tehty Satokausikalenterin, Winestaten ja François Lurtonin yhteistyönä....

Kesäistä katuruokaa: chimichurri-varhaiskaalilla ryyditetyt hodarit

Kesäistä katuruokaa: chimichurri-varhaiskaalilla ryyditetyt hodarit

Haukkaa herkullista hot dogia! Kesän parhaat kuumat koirat täytetään raikkaalla chimichurri-varhaiskaalisalaatilla. Kotimainen varhaiskaali on...

Kesän helpoin ja nopein raparperiherkku – Raparperiremmit

Kesän helpoin ja nopein raparperiherkku – Raparperiremmit

Alkukesän kirpeästä kestosuosikista raparperista valmistuu ihanan makeat remmit. Tätä reseptiä on pakko kokeilla. Raparperiremmi...

Voimaa villiyrteistä – nokkoslettuja, ketunleipiä, voikukkia sekä ranskalaista valkoviiniä

Voimaa villiyrteistä – nokkoslettuja, ketunleipiä, voikukkia sekä ranskalaista valkoviiniä

Vielä ehdit mukaan villiyrttien sesonkiin! Poimi nokkosia, kerää ketunleipiä ja maistele syötäviä kukkia....

Tutustu kategorioihimme: