Rapeat kalapuikot maistuvat niin muksuille kuin meille aikuisillekin, mutta kouluruokaloiden kestosuosikissa on muutakin hyvää kuin maku. Hotkimalla kotimaisesta järvikalasta valmistettua ruokaa autat hillitsemään järvien rehevöitymistä järvi kerrallaan. Järvikalapuikkojen popsiminen on siis helppo ekoteko – hurjan hienoa, vai mitä? Millainen on särjestä valmistettujen kalapuikkojen ympäristöjalanjälki? Apetit Järvikalapuikot valmistetaan kotimaisista järvistä...
Lue artikkeliFrex tarjoaa kotikokkien saataville ainutlaatuisen valikoiman puhtaita, maukkaita ja ympäristöystävällisesti tuotettuja perunalajikkeita. Perinteisin viljelymenetelmin...
Juuri mullasta nostetut, houkuttelevasti höyryävät uudet perunat ovat alkukesän kohokohta ja juhannuksen juhlaruoka....
Pienet kurpitsagaletet ovat loppusyksyn ja pikkujoulukauden söpöimpiä tarjottavia! Nämä maukkaat pikkupiiraat voi valmistaa...
Mikä yhdistää kurpitsaista kekripizzaa, omenalla höystettyä quiche-piirasta ja itämaisittain maustettua peltilihapiirakkaa? Kenties käsintehty...
Täyteläisten makujen burgundinpata valmistuu näppärästi myös vegaanisena! Satokausikalenterin burgundinpadassa maistuvat juurekset ja herkkusienet,...
Marraskuussa pikkujoulukausi on kuumimmillaan. Perinteiset pippalot jätetään tänä vuonna väliin, mutta onneksi pikkujoulupurtavan...
Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös salaattihyllyyn piilotetulla aarteella, pinaattikiinankaalilla. Meillä Aasiasta...
Kotimaisten syyskaalien kirjo on lokakuussa parhaimmillaan! Kukkakaali on keräkaalin jälkeen Suomen toisiksi suosituin kaali,...