RUOKA
#Peruna365 – miksi peruna on loistava raaka-aine ympäri vuodenRUOKA
RUOKA

#Peruna365 – miksi peruna on loistava raaka-aine ympäri vuoden

Peruna on parasta! Nyt on aika nostaa suomalainen ainutlaatuinen ja maultaan ylivoimainen peruna ansaitsemalleen paikalle maukkaana, trendikkäänä ja helppokäyttöisenä ruokana. Satokausikalenteri on mukana ProAgrian #peruna365-verkostossa tuomalla esiin herkullisia perunareseptejä ja uusia käyttötapoja sekä jakamalla tietoa vanhasta kunnon perunasta. Tässä artikkelissa kerromme, miksi peruna on hyvä valinta vuoden ympäri. Ainutlaatuinen suomalainen...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Ovatko kasvisten laatuvaatimukset kääntyneet meitä vastaan?

Ovatko kasvisten laatuvaatimukset kääntyneet meitä vastaan?

Viime viikolla vietetty hävikkiviikko on toivottavasti herättänyt meidät pohtimaan kulutustottumuksiamme. Heitämme vuosittain roskiin 22...

Parasta juuri nyt: Tyrni

Parasta juuri nyt: Tyrni

Äänestimme viikon kasvikseksi tyrnin. Ravintoarvoja vertailemalla tyrni päihittää terveellisyydessä niin puolukan, kuin mustikankin. Kansanterveydellisellä...

Satokausikalenteri syntyi kehittäjien omasta tarpeesta

Satokausikalenteri syntyi kehittäjien omasta tarpeesta

Satokausikalenterin ovat kehittäneet kolme suomalaista nuorta aikuista: Samuli, Laura ja Johannes. Satokausikalenteri löytyy tällä...

Viikon kasvikset 2013

Viikon kasvikset 2013

Viikon kasvikset 2013 Äänestämme joka viikko Facebook sivuillamme viikon kasviksen. Tähän alapuolelle on listattu...

Tutustu kategorioihimme: