RUOKA
Satokausikalenterin syksyinen yrttikoulu – säilytysvinkkejä, makupareja ja korianterilla ryyditetty kurpitsaramenRUOKA
RUOKA

Satokausikalenterin syksyinen yrttikoulu – säilytysvinkkejä, makupareja ja korianterilla ryyditetty kurpitsaramen

Yrteillä saa ihmeitä aikaan. Tujaus tuoretta basilikaa tuo ruokaan raikkautta, kourallinen korianteria taikoo lautaselle itämaisen tunnelman ja pari rosmariinin oksaa antaa aimo annoksen metsäistä makua. Mihin kaikkeen yrttejä voi käyttää ja miten niitä on hyvä säilyttää – se selviää tuossa tuokiossa, kun istahdamme hetkeksi pienen yrttikoulun penkille. Oppitunnin lopuksi...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Parasta juuri nyt: Tyrni

Parasta juuri nyt: Tyrni

Äänestimme viikon kasvikseksi tyrnin. Ravintoarvoja vertailemalla tyrni päihittää terveellisyydessä niin puolukan, kuin mustikankin. Kansanterveydellisellä...

Satokausikalenteri syntyi kehittäjien omasta tarpeesta

Satokausikalenteri syntyi kehittäjien omasta tarpeesta

Satokausikalenterin ovat kehittäneet kolme suomalaista nuorta aikuista: Samuli, Laura ja Johannes. Satokausikalenteri löytyy tällä...

Viikon kasvikset 2013

Viikon kasvikset 2013

Viikon kasvikset 2013 Äänestämme joka viikko Facebook sivuillamme viikon kasviksen. Tähän alapuolelle on listattu...

Tutustu kategorioihimme: