Tuore maissi on loppukesän parasta herkkua. Valmista auringonkeltaisista tähkistä mainioita maissiribsejä, jotka saavat muhkeaa BBQ-vivahdetta savupaprikasta. Rapeiden ribsien kaveriksi sopivat mehevät tacot, joiden täytteet valmistuvat käden käänteessä kesätomaateista ja valmiiksi marinoiduista Sweet chili fileepihveistä. Mehevä maissi on loppukesän herkkua Mahtava maissi on parhaimmillaan loppukesästä heti sadonkorjuun jälkeen, kun jyvät ovat...
Lue artikkeliNautimme tätä juuresten tavoin käytettävä kaalia noin 200 grammaa vuodessa henkilöä kohden. Kyssäkaali eli...
Kaaliviikkoa vietetään 6.-12.10.2014. Kaaleilla on ollut merkittävä rooli ruokakulttuurissamme ja tämä teemaviikko on hyvä...
Hävikkiviikolla julkaistusta kirjoituksestamme on syntynyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Keskustelu on aiheuttanut oikean suuntaisia...
Viime viikolla vietetty hävikkiviikko on toivottavasti herättänyt meidät pohtimaan kulutustottumuksiamme. Heitämme vuosittain roskiin 22...
Äänestimme viikon kasvikseksi tyrnin. Ravintoarvoja vertailemalla tyrni päihittää terveellisyydessä niin puolukan, kuin mustikankin. Kansanterveydellisellä...
Satokausikalenterin ovat kehittäneet kolme suomalaista nuorta aikuista: Samuli, Laura ja Johannes. Satokausikalenteri löytyy tällä...
Viikon kasvikset 2013 Äänestämme joka viikko Facebook sivuillamme viikon kasviksen. Tähän alapuolelle on listattu...