Harva tulee marketissa miettineeksi, miten kotimaiset kasvihuonevihannekset päätyvät Närpiön Vihanneksen tuttuihin laatikoihin. Satokausikalenteri lähti retkelle Svenn Sigg Ab:n kasvihuoneelle, jossa viljelijä Patrik Sigg kasvattaa tomaatteja Närpiön Vihannekselle. Taimesta tomaatiksi Sven Sigg Ab on Suomen suurin tomaatintuottaja. Viljelyalaa Siggin kasvihuoneista löytyy 9,2 hehtaaria, ja yhdellä hehtaarilla voi kasvaa...
Lue artikkeliKansan keskuudessa Nutellanakin tunnetun hasselpähkinätahnan tekee helposti itse. Se sopii erinomaisesti tuoreiden hedelmien, kuten...
Monelle tutut “protskuletut” muuntuvat raikkaan keväisiksi lisäämällä niihin hieman sitruunaa. Unikonsiemenet tekevät pannukakuista hauskan...
Soppahanna täällä moikka! Teimme Satokausikalenterin kanssa yhteistyössä reseptikirjasen, joka ilmestyy ensi viikolla. Tässä hieman...
Äkkiä valmistuva ihanan lämmin jälkiruoka sisältää vain viisi ainesta eikä lainkaan makeutusaineita! 2 Annosta...
Mangolla ja papaijalla maustettu banaanileipä sopii herkutteluun niin aamupalapöydässä kuin kahvipöydässäkin. 1 leipä Valmistusaika:...
Keväisen keltaisissa ja ihanan mehevissä vaahtokarkeissa maistuu trooppinen passionhedelmä. Valmistusaika: 45 min Jähmettmisaika: 1-4...
Ananaskirsikat on helppo tuunata näyttäviksi tarjottaviksi vaikka juhlapöytään. n. 20 kpl Valmistusaika: 20 min...
Hienostuneen makuinen kookos panna cotta sopii mahtavasti tarjottavaksi raikkaan mangososeen kanssa. 2 annosta Valmistusaika:...