Monikäyttöiset vihannespakasteet ripeyttävät ruoanlaittoa, samalla ne ovat kätevä tapa lisätä kasviksia ruokavalioon. Mutta ovatko pakastekasvikset tuoreita, miten ne kannattaa valmistaa ja mikä on ravintoarvojen laita? Otimme selvää ja valmistimme värikkäitä vihanneksia pursuavan buddha bowl -kulhoruoan täydellisesti paistetuilla wok-vihanneksilla. Kätevästi kasviksia vuoden ympäri Kun puhutaan pakastekasviksista, mieleen saattaa hiipiä kuva vetisistä...
Lue artikkeliKasvisten säännöllinen syöminen pidentää tutkitusti ihmisen elinvuosia, mutta silti me suomalaiset syömme enemmän lihaa...
Äänestimme viikon kasvikseksi karpalon. Karpalo on ollut meidän ja esi-isiemme tärkeimpiä C-vitamiinin lähteitä, mutta...
Kotimaisten syyskaalien kirjo on lokakuussa parhaimmillaan ja kaalivalikoimassa riittää valinnan varaa. 6. – 12.10....
Parsakaalin kulutus koki kovan kolauksen 1990-luvun alussa. PRESIDENTIN HYLKIMÄ KASVIS Ravintopitoisen parsakaalin kulutus Yhdysvalloissa...
Lehtikaali on löytänyt tiensä ruokakauppoihin. Lehtikaali oli vuoden 2013 hittikasvis ja se on jatkanut...
Äänestimme viikon kasvikseksi ruusukaalin. Monelle meistä ruusukaali ei valitettavasti herätä vahvaa mielikuvaa sesonkiherkusta. Ruusukaalin...
Nautimme tätä juuresten tavoin käytettävä kaalia noin 200 grammaa vuodessa henkilöä kohden. Kyssäkaali eli...
Kaaliviikkoa vietetään 6.-12.10.2014. Kaaleilla on ollut merkittävä rooli ruokakulttuurissamme ja tämä teemaviikko on hyvä...