Satokauden Ruokaa

17,90  sis. alv.

  • 34 valikoitua reseptiä
  • 16 raaka-aine-esittelyä
  • Mitat 17,5 x 20,6 x 1,8cm
  • Lankasidottu, kovakantinen
  • ISBN: 978-951-1-30430-2
  • Hinta OVH. 19,95 €  17,90 €
  • TOIMITUSKULUT 4,25€

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SKRUO Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuotteiden käyttäjien kokemuksia

Trustmary Reviews

Kuvaus

Ainutlaatuinen keittokirja yhdistää sesonkiajattelun ja ruokaperinteen.

Ruoan valmistus satokausien mukaan on kansainvälinen ilmiö, jolla on Suomessa vahvat juuret. Kirja valottaa kotimaisen sesonkiajattelun kehitystä 1800- ja 1900-luvun taitteesta nykypäivään. Vanhoista reseptikokoelmista poimitut ruokaohjeet on päivitetty 2010-luvun keittiöön sopiviksi. Kunkin vuodenajan parhaista raaka-aineista valmistuvat mm. härkäpapufalafelit, täytetyt palsternakat ja helppo hapankaali.

Kirjan historialliset osuudet kirjoittaa Suomi syö ja juo -museohankkeen tutkija Susanna Haavisto. Sesongin raaka-aineisiin liittyvistä käytännön neuvoista vastaa Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula.

 

Lisätiedot

Paino 0,250 kg (kilogramma)
Mitat 20,6 × 17,5 × 1,8 cm (senttimetri)

Varastossa