Satokauden Ruokaa
17,90 € sis. alv.
- 34 valikoitua reseptiä
- 16 raaka-aine-esittelyä
- Mitat 17,5 x 20,6 x 1,8cm
- Lankasidottu, kovakantinen
- ISBN: 978-951-1-30430-2
- Hinta OVH. 19,95 € 17,90 €
- TOIMITUSKULUT 4,25€
Varastossa
Tuotteiden käyttäjien kokemuksia
Trustmary ReviewsKuvaus
Ainutlaatuinen keittokirja yhdistää sesonkiajattelun ja ruokaperinteen.
Ruoan valmistus satokausien mukaan on kansainvälinen ilmiö, jolla on Suomessa vahvat juuret. Kirja valottaa kotimaisen sesonkiajattelun kehitystä 1800- ja 1900-luvun taitteesta nykypäivään. Vanhoista reseptikokoelmista poimitut ruokaohjeet on päivitetty 2010-luvun keittiöön sopiviksi. Kunkin vuodenajan parhaista raaka-aineista valmistuvat mm. härkäpapufalafelit, täytetyt palsternakat ja helppo hapankaali.
Kirjan historialliset osuudet kirjoittaa Suomi syö ja juo -museohankkeen tutkija Susanna Haavisto. Sesongin raaka-aineisiin liittyvistä käytännön neuvoista vastaa Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula.
Lisätiedot
Paino | 0,250 kg (kilogramma) |
---|---|
Mitat | 20,6 × 17,5 × 1,8 cm (senttimetri) |
Varastossa