Äkkiä valmistuva ihanan lämmin jälkiruoka sisältää vain viisi ainesta eikä lainkaan makeutusaineita!
2 Annosta
Valmistusaika: 10 min
Kypsymisaika: 10 min
Ainekset
- 1 kokonainen Ananas
- 2 banaania
- 1 dl kookoskermaa (tai -maitoa)
- 1 dl kookoshiutaleita
- 0,5 tl kanelia
Valmistus
- Lämmitä uuni 175° C.
- Leikkaa ananaksen kukinto pois. Halkaise ananas.
- Koverra hedelmäliha ananaksen puolikkaista mahdollisimman tarkkaan pienellä terävällä veitsellä (tai esim. melonipallokauhalla). Poista hedelmälihasta kova ydin ja pilko loput pieniksi paloiksi.
- Pilko toinen banaani ohuiksi siivuiksi ja sekoita ananaspaloihin. Jaa seos ananaksen kuoriin.
- Soseuta toinen banaani ja kookoskerma sekä kaneli esim. sauvasekoittimella. Kaada ananas-banaaniseoksen päälle.
- Ripottele puolikkaiden pinnalle vielä reilusti kookoshiutaleita.
- Paista uunissa noin 10 min tai kunnes kookoshiutaleiden pinta on kauniin kullanruskea. Anna jäähtyä hetki, mutta syö lämpimänä.