Kevät on puutarhan heräämisen aikaa ja samalla täydellinen hetki tarttua oksasaksiin. Oikein ajoitetut ja huolellisesti tehdyt leikkaukset auttavat kasveja voimaan paremmin, tuottamaan runsaammin satoa ja näyttämään siistimmiltä. Kevätleikkaus on paitsi hyödyllistä, myös palkitsevaa puutarhurin perustyötä, jonka vaikutukset näkyvät koko kasvukauden ajan. Mutta miten kevätleikkaus tehdään oikein? Mitä kannattaa huomioida,...
Lue artikkeliKaaliviikkoa vietetään 6.-12.10.2014. Kaaleilla on ollut merkittävä rooli ruokakulttuurissamme ja tämä teemaviikko on hyvä...
Hävikkiviikolla julkaistusta kirjoituksestamme on syntynyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Keskustelu on aiheuttanut oikean suuntaisia...
Viime viikolla vietetty hävikkiviikko on toivottavasti herättänyt meidät pohtimaan kulutustottumuksiamme. Heitämme vuosittain roskiin 22...
Äänestimme viikon kasvikseksi tyrnin. Ravintoarvoja vertailemalla tyrni päihittää terveellisyydessä niin puolukan, kuin mustikankin. Kansanterveydellisellä...
Satokausikalenterin ovat kehittäneet kolme suomalaista nuorta aikuista: Samuli, Laura ja Johannes. Satokausikalenteri löytyy tällä...
Viikon kasvikset 2013 Äänestämme joka viikko Facebook sivuillamme viikon kasviksen. Tähän alapuolelle on listattu...