Kasvikunnan tuotteet ovat uusien ravitsemussuositusten kivijalka, sillä niitä tulisi syödä 500–800 grammaa päivässä. Ruokavalion muuttaminen värikkäämmäksi onnistuu yllättävän pienillä arkisilla nikseillä, ja tutut kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat hyvä ruokavalion kivijalka ympäri vuoden. Kaupallinen yhteistyö: Puhtaasti kotimainen Enemmän ja monipuolisesti kasviksia Uusien valtakunnallisten ravitsemussuositusten mukaan kasvikunnan tuotteita tulisi pyrkiä syömään 500–800 grammaa...
Lue artikkeliKaupallinen yhteistyö: Fiskars Kevään saapuessa ja luonnon herätessä eloon, myös puutarhaharrastajien mielenkiinto suuntautuu...
Tehokas, tarttumaton ja kuljetettava – uusi Weber Slate GP 56 cm Premium-parila (599...
Harva tulee marketissa miettineeksi, miten kotimaiset kasvihuonevihannekset päätyvät Närpiön Vihanneksen tuttuihin laatikoihin. Satokausikalenteri...
Vannotko perinteisen siman nimeen vai oletko kokeilunhaluinen uskalikko? Sitruunamelissalla maustettu sima on pirskahteleva kuplajuoma...
Kevät on sitrusten kulta-aikaa! Me kokkasimme keväisen sitruunan kylkeen kvinoaa, kanaa sekä kasviksia. Grillattu...
Yksi tämän vuoden odotetuimmista tapahtumista on jo ihan nurkan takana – nimittäin Ruoka 2024!...
Keväässä parasta on, kun pääsee grillin äärelle ja valmistamaan ruokaa, eikö? Kasattiin juureksista värikäs...
Suomen suurin, herkullisin ja kattavin ruoka- ja juomatapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.4.2024 Ruoka 2024...