Radisson Blu Hotellien mielen ja kehon hyvinvointiin tähtäävässä Brain Food -konseptissa etsitään jatkuvasti fiksuja ja innovatiivisia tapoja ylläpitää asiakkaiden vireyttä ja jaksamista kokouspäivän aikana. Lounas on yksi tärkeimmistä ja inspiroivimmista kokouspäivän aterioista sekä taukohetkistä. Ravintorikkaita kasviksia ja kotimaista kalaa ylistäviä reseptejä kehitellään yhdessä Radisson Blu Hotellien keittiöpäälliköiden ja Satokausikalenterin vinkkien...
Lue artikkeliSatokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...
Närpiön Vihannes ja Satokausikalenteri tuovat uutta makua smoothiekentälle tämän viikon I love me...
Kaupallinen yhteistyö: Apetit Satokausikalenteri ja Apetit haluavat yhdessä kannustaa perheitä syömään enemmän kasviksia....
Tee sydänterveydestä näkyvää syömällä sydämesi kyllyydestä punaista väriä. Maailman sydänpäivää vietetään sunnuntaina 29.9. ja...
Kasvikset ovat tärkeä osa täysipainoista ruokavaliota aina vauvasta vaariin. Vaikka lapset ovat luonnostaan uteliaita,...
Välipalat ovat tärkeä osa terveellistä ruokavaliota. Kehittelimme yhteistyössä Valion kanssa kaksi raikasta välipalaa, joista...
Tämän reseptin jälkeen ei kukaan enää voi väittää, ettei ruoanlaittoon ole aikaa. Parsakaaliwok...
Kasvisten pakastaminen on järkevää. Sesonkiruokailussa ja suomalaisessa ruokakulttuurissa säilömisellä on ollut aina merkittävä rooli....