Kaupallinen yhteistyö Kasvisreseptit.fi & Närpiön Vihannes

Olemme tänä vuonna tykittäneet sosiaalisen median kanaviimme toinen toistaan herkullisempia kasvisreseptejä! Vuoden alussa lanseerattuun näppärään kasvisreseptit.fi-palveluun jokainen voi käydä itse lisäämässä omat ohjeensa sekä paljastaa parhaat kasviskikkansa.

Palvelun käyttäminen on tehty helpoksi. Sivustolle kannattaa luoda oma käyttäjätunnus, jolloin palvelusta saa kaiken irti. Toki reseptien selaaminen onnistuu ilman rekisteröitymistä. Rekisteröityneet käyttäjät voivat kerätä reseptit omaan keittokirjaan, laatia ostoslistoja ja tallentaa suosikkireseptit myöhempää käyttöä. Lisäksi omat reseptit voi jakaa muiden käyttäjien kanssa.

Satokausikalenterin lisäksi myös kasvisruoasta innostuneet ruokavaikuttajat ovat luoneet kasvisreseptit.fi-palveluun omat reseptinsä. Kokosimme nämä käteväksi listaksi alle.

Nappaa näistä itsellesi, vaikkapa kahden viikon ruokalista!

Satokausikalenteri – @satokausikalenteri

Jenni Häyrinen –  @liemessa

Hanna Hurtta – @soppahanna

Anniina Kotiranta – @anniinaskitchen

Hanna K – @vegeviettelys

Kaie Hakonen – @kaiehakonen

Minna Rautio-Pakaste – @haarukkavatkain

Seuraa kasvisreseptit.fi-sivustoa myös Facebookissa  ja Instagramissa @kasvisreseptit , niin saat feediisi päivittäin parhaita nostoja palvelusta!

Pysy linjoilla myös Satokausikalenterin kanavissa @satokausikalenteri, jaamme jatkossa reseptejä ja tietoa Satokauden kasviksista.