Sienestys

Uusimmat artikkelit

Satokauden herkku: Kantarelli

Satokauden herkku: Kantarelli

Kaatuneen puun alla näkyy jotain keltaista. Ympärillä olevat kellastuneet lehdet hämäävät helposti, mutta harjaantuneeseen...

100 % metsäretken salaisuus – näillä vinkeillä löydät aina retkieväiden verran saalista

100 % metsäretken salaisuus – näillä vinkeillä löydät aina retkieväiden verran saalista

Suomen suosituin ruisleipä on nyt saatavilla 100 % kotimaista täysjyväruista sisältävänä leipänä. Pakkasimme...

Lähiruokaa metsästä

Lähiruokaa metsästä

Turkulaiset Riikka ja Wiivi tuovat Satokausi-saitille juurevaa puutarhurin näkökulmaa. Käsittelyssä ovat niin puutarha, keittiö...

10 vinkkiä sieniretkelle

10 vinkkiä sieniretkelle

Syksy saapui ja sen mukana vuoden maukkain sesonki: tatteja on juuri nyt metsät pullollaan...

Parasta juuri nyt: Salaattia takapihalta

Parasta juuri nyt: Salaattia takapihalta

Haluaisitko syödä hyvää lähellä kasvanutta ilmaista sesongin mukaista ruokaa, saada samalla liikuntaa, nauttia luonnosta...

Jos Suomi olisi kasvis

Jos Suomi olisi kasvis

Kysyimme itsenäisyyspäivän kunniaksi Facebookissa, mikä on parhaiten Suomea tai suomalaisuutta kuvaava kasvis ja miksi....

Parasta juuri nyt: Kantarelli

Parasta juuri nyt: Kantarelli

Äänestimme viikon kasvikseksi keltavahveron eli kantarellin. Kantarelli on yksi arvostetuimmista ruokasienistämme. Se on helppo...

Tutustu kategorioihimme: