Retiisisalaatti
Tarvitset: noin 10 retiisiä naatteineen, nipun tuoretta sipulia, majoneesia, dijon-sinappia, sitruunanmehua, suolaa sekä pippuria.
- Huuhtele nippu retiisejä (n.150 grammaa)
- Ryöppää naatit (kasta kiehuvassa vedessä noin 10 sekunnin ajan) ja viipaloi mukulat
- Valuta naatit huolellisesti ja anna niiden jäähtyä
- Silppua noin puoli desilitraa ruoho- tai kevätsipulia
- Laita retiisit, sipulit ja revityt naatit tarjoiluastiaan
- Lisää sekaan ruokalusikallinen majoneesia, ruokalusikallinen sitruunanmehua sekä teelusikallinen dijon-sinappia
- Mausta salaatti suolalla ja pippurilla sekä sekoita huolellisesti
- Anna salaatin maustua jääkaapissa vähintään tunti ennen tarjoilua
P.S. Salaattiin voi lisätä muitakin kasviksia, kuten varhaiskaalia tai nippuporkkanoita. Tällä tavalla valmistettu salaatti toimii mainiosti grilliruokien lisukkeena.
![Suurin osa retiisin ravinteista sijaitsee naateissa, joten niitä ei kannata heittää pois.](https://satokausi.fi/wp-content/uploads/2019/03/retiisi.jpg)
![](https://satokausi.fi/wp-content/uploads/2024/06/06429810559111_2_web.jpg)
Satokausikalentereiden Early Bird -tarjous
(tarjous päättyy 31.7.):
1 kpl -10 % + ilmainen toimitus + Satokausi-kortit kaupan päälle
2 kpl -15 % + ilmainen toimitus + Satokausi-kortit kaupan päälle
3 kpl -20 % + ilmainen toimitus + Satokausi-kortit kaupan päälle
4 kpl -25 % + ilmainen toimitus + Satokausi-kortit kaupan päälle
Ennakkotilaukset postitetaan tilausjärjestyksessä 1.9. alkaen.
Kyllä, haluan Satokausikalenterin Early Bird -hintaan