Ale!

Satokauden Ruokaa

17,90  sis. alv.

  • 34 valikoitua reseptiä
  • 16 raaka-aine-esittelyä
  • Mitat 17,5 x 20,6 x 1,8cm
  • Lankasidottu, kovakantinen
  • ISBN: 978-951-1-30430-2
  • Hinta OVH. 19,95 €  17,90 €
  • TOIMITUSKULUT 4,25€

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SKRUO Osasto:

Kuvaus

Ainutlaatuinen keittokirja yhdistää sesonkiajattelun ja ruokaperinteen.

Ruoan valmistus satokausien mukaan on kansainvälinen ilmiö, jolla on Suomessa vahvat juuret. Kirja valottaa kotimaisen sesonkiajattelun kehitystä 1800- ja 1900-luvun taitteesta nykypäivään. Vanhoista reseptikokoelmista poimitut ruokaohjeet on päivitetty 2010-luvun keittiöön sopiviksi. Kunkin vuodenajan parhaista raaka-aineista valmistuvat mm. härkäpapufalafelit, täytetyt palsternakat ja helppo hapankaali.

Kirjan historialliset osuudet kirjoittaa Suomi syö ja juo -museohankkeen tutkija Susanna Haavisto. Sesongin raaka-aineisiin liittyvistä käytännön neuvoista vastaa Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula.

 

Lisätiedot

Paino 0,250 kg
Mitat 20,6 × 17,5 × 1,8 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Satokauden Ruokaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Varastossa