Parsareseptejä ei voi koskaan olla liikaa! Tässä ihanassa parsareseptissä parsat paistetaan rapeaksi uunissa. Tätä kannattaa kokeilla!
Parsa näin laitettuna sopii esimerkiksi lisukkeeksi kesäjuhliin tai grilli-iltaan: rapeita parsoja voi vaikka napsia sormin suuhun. Parsasta tulee herkullista, kun se paistetaan rapeaksi uunissa öljyn, mausteiden ja parmesaanin kera. Ennen paistoa parsat litistetään kevyesti, jotta niistä tulee sopivan litteitä.
Kurkkaa hauska ohje videolta:
@satokausikalenteri Litistetyt uuniparsat✨ Näitä kannattaa kokeilla!😋 #sesongissanyt #satokausikalenteri #ruokatiktok #huhtikuu #parsa #suomitt
Muista seurata Satokausikalenteria Instagramissa, Facebookissa ja TikTokissa, niin saat jatkossakin ihania reseptejä ja vinkkejä!
Ja pysyäksesi kartalla sesongeista, tilaa Satokausikalenteri seinälle ja Satokausikalenterin uutiskirje sähköpostiin!