Kevät on puutarhan heräämisen aikaa ja samalla täydellinen hetki tarttua oksasaksiin. Oikein ajoitetut ja huolellisesti tehdyt leikkaukset auttavat kasveja voimaan paremmin, tuottamaan runsaammin satoa ja näyttämään siistimmiltä. Kevätleikkaus on paitsi hyödyllistä, myös palkitsevaa puutarhurin perustyötä, jonka vaikutukset näkyvät koko kasvukauden ajan. Mutta miten kevätleikkaus tehdään oikein? Mitä kannattaa huomioida,...
Lue artikkeliTämä helppo paahdettu feta-rypälesalaatti on täynnä syksyn makuja. Suolainen fetajuusto ja makeaksi paahtuvat viinirypäleet...
Clafoutis – ranskalainen luumupannari on pannukakun ranskalainen esiäiti, jonka pehmeä koostumus muistuttaa vanukasta. Voit...
Kaupallinen yhteistyö: Snellman Syksy saapuu, ja arki sen mukana. Kokosimme taas artikkelin täyteen ihania...
Kaupallinen yhteistyö MTK / Voimaa Kasviksista Kotimaisten kasvisten sesonki on parhaimmillaan elo-lokakuussa. Esimerkiksi...
Kun lempikasviksen sesonki koittaa, yllättää se joka kerta. Miten mikään voi maistua niin hyvälle!...
Kaupallinen yhteistyö: Lähiruokapäivä Valtakunnallinen Lähiruokapäivä laajenee tänä vuonna kaksipäiväiseksi. Maaseudun ja lähiruoan ilosanomasta...
Suomen sienistä 90 % keräävät suomalaiset – puolukat ja tatit nyt ensimmäisen kerran kartalla...
Loppukesä on sadonkorjuun aikaa. Tuoreen maissin kotimainen sesonki alkaa elokuun puolivälissä ja kestää noin...