Nimikin sen kertoo – sweetie hurmaa makeudellaan

Nimikin sen kertoo – sweetie hurmaa makeudellaan

Herkullinen sweetie on greipin ja pomelon siemenetön risteytys. Kuoren väri on heti sadonkorjuun jälkeen...

Lyttyruusukaalit

Lyttyruusukaalit

Onko tässä lyttypottujen haastaja? Keitä, lyttää, mausta, paista, dippaa. Näin syntyy rapeat lyttyruusukaalit. Ruusukaali...

Talven maukkaita kasviksia ja poroa – Kasvispitoisia reseptejä niin arkeen kuin juhlaan

Talven maukkaita kasviksia ja poroa – Kasvispitoisia reseptejä niin arkeen kuin juhlaan

Satokausi-keittiössä porosta hyödynnetään kaikki sisäfileestä luihin, joka näkyy tämän artikkelin resepteissä. Reseptistä löydät muun...

Ilmiöksi noussut ravintola: sesonkeihin pohjautuva elämys on palkittu Michelin-tähdellä 

Ilmiöksi noussut ravintola: sesonkeihin pohjautuva elämys on palkittu Michelin-tähdellä 

Ravintolakokemusta Orassa kuvaillaan poikkeuksetta sanoilla paras ja poikkeuksellinen. Loputon kokeilunhalu suomalaisten raaka-aineiden kanssa on...

Salottisipuli tuo ruokaan makua ja täyteläisyyttä

Salottisipuli tuo ruokaan makua ja täyteläisyyttä

Suomessa käytössämme on noin 15 eri sipulia, ja kaikilla niillä on ominaispiirteensä, joiden vuoksi...

Vitamiinit kotimaisista vihanneksista – täsmävinkit talven varalle

Vitamiinit kotimaisista vihanneksista – täsmävinkit talven varalle

Oletko koskaan ajatellut, että myös kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat melkoisia vitamiinipommeja? Tämä talvi on haastavaa...

Viritä joulutunnelma huippuunsa: valmista joulukinkku ja juurekset takassa

Viritä joulutunnelma huippuunsa: valmista joulukinkku ja juurekset takassa

Tiesitkö, että ruokaa voi valmistaa myös takassa? Temppu vaatii varaavan takan, jonkin verran etukäteisvalmisteluja...

Kyssäkaali taipuu moneen edulliseen arkiruokaan

Kyssäkaali taipuu moneen edulliseen arkiruokaan

Kyssäkaali tunnetaan myös nimellä kaalirapi ja se lukeutuu kaalien sukuun. Useimmista muista kaaleista poiketen...