Kasvikunnan tuotteet ovat uusien ravitsemussuositusten kivijalka, sillä niitä tulisi syödä 500–800 grammaa päivässä. Ruokavalion muuttaminen värikkäämmäksi onnistuu yllättävän pienillä arkisilla nikseillä, ja tutut kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat hyvä ruokavalion kivijalka ympäri vuoden. Kaupallinen yhteistyö: Puhtaasti kotimainen Enemmän ja monipuolisesti kasviksia Uusien valtakunnallisten ravitsemussuositusten mukaan kasvikunnan tuotteita tulisi pyrkiä syömään 500–800 grammaa...
Lue artikkeliVarhaiskaalit ilmestyvät kauppoihin jo kevään korvilla. Kotimaisesta varhaiskaalista nautitaan kuitenkin vasta kesäkuussa – hyvää...
Tässä tulee tämän kesän ykköshitti! Superhelppo kuuman kesän vesimelonisorbetti maistuu varmasti hellepäivänä. Vesimelonisorbetti sopii...
On aika kippistää varhaisperunoiden sesongin alkamiselle! Nauti kesäillan grillijuhlista Deep Roots Riesling Trocken...
Kesäkuussa kotimaisten kasvisten kirjo kaupoissa ja toreilla laajenee. Kesän ensimmäiset kasvikset ovat herkkiä makuja...
Persikat, nektariinit ja aprikoosit valtaavat alkukesästä hedelmähyllyt. Makeat kivelliset hedelmät paahtuvat uunissa ihaniksi limen...
Kotimainen tuore parsa on vihdoin täällä! Suomen kasvuolosuhteet tekevät parsasta aivan erityisen mehevää,...
Leipojia ihastuttaa raparperi, mikä sopii hyvin erilaisiin alkukesän leivonnaisiin. Raparperipaistos ruskistetulla voilla on mahtava...
Kevään saapuessa aurinko saa viinilasinkin kimaltelemaan, ja silloin paras täyte lasiin on ihana,...