Suomessa käytössämme on noin 15 eri sipulia, ja kaikilla niillä on ominaispiirteensä, joiden vuoksi...
Oletko koskaan ajatellut, että myös kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat melkoisia vitamiinipommeja? Tämä talvi on haastavaa...
Tiesitkö, että ruokaa voi valmistaa myös takassa? Temppu vaatii varaavan takan, jonkin verran etukäteisvalmisteluja...
Kyssäkaali tunnetaan myös nimellä kaalirapi ja se lukeutuu kaalien sukuun. Useimmista muista kaaleista poiketen...
Satokausikalenterin sosiaalisen median kanavia hyödyntäen pyysimme viime kesänä teitä osallistumaan kyselyyn, jolla kartoitettiin näkemyksiä...
Punaviinikastikkeen maustamiseen käytetään usein ainoastaan porkkanaa ja sipulia. Satokausi-keittiössä enemmän on kuitenkin enemmän, joten...
Millainen mielikuva sinulla syntyy eteläkarjalaisesta ruoasta? Lähdimme selvittämään miksi se on yhtäkkiä koko kansan...
Kajottikurpitsa eli vihannespäärynä on vihreä, päärynää muistuttava kurpitsa, jossa on erittäin mieto maku. Ruoanvalmistuksessa...