Tiesitkö, että voit tehdä karkkimatoja itse vesimelonin kuorista? Kyllä! Tämä resepti sopii hauskaksi tekemiseksi vaikka lasten kanssa, ja tuloksena saat herkullisia, luonnonmukaisia karkkimatoja. Lisäksi resepti pienentää hävikkiä, kun vesimelonin kuoretkin hyödynnetään. Kun olet syönyt vesimelonin, säästä kuoret. Kuori paloista vihreä osa pois kuorimaveitsellä. Pilko vesimelonin kuoret ohuiksi suikaleiksi. Heitä kuorenpalat...
Lue artikkeliÄänestimme viikon kasvikseksi karpalon. Karpalo on ollut meidän ja esi-isiemme tärkeimpiä C-vitamiinin lähteitä, mutta...
Kotimaisten syyskaalien kirjo on lokakuussa parhaimmillaan ja kaalivalikoimassa riittää valinnan varaa. 6. – 12.10....
Parsakaalin kulutus koki kovan kolauksen 1990-luvun alussa. PRESIDENTIN HYLKIMÄ KASVIS Ravintopitoisen parsakaalin kulutus Yhdysvalloissa...
Lehtikaali on löytänyt tiensä ruokakauppoihin. Lehtikaali oli vuoden 2013 hittikasvis ja se on jatkanut...
Äänestimme viikon kasvikseksi ruusukaalin. Monelle meistä ruusukaali ei valitettavasti herätä vahvaa mielikuvaa sesonkiherkusta. Ruusukaalin...
Nautimme tätä juuresten tavoin käytettävä kaalia noin 200 grammaa vuodessa henkilöä kohden. Kyssäkaali eli...
Kaaliviikkoa vietetään 6.-12.10.2014. Kaaleilla on ollut merkittävä rooli ruokakulttuurissamme ja tämä teemaviikko on hyvä...
Hävikkiviikolla julkaistusta kirjoituksestamme on syntynyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Keskustelu on aiheuttanut oikean suuntaisia...